Документ скасований: Наказ Мінфіну № 657 від 31.05.2012

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

вiд 11 березня 2010 року N 227


Про внесення змiн до Порядку застосування митного режиму тимчасового ввезення (вивезення)

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
30 березня 2010 р. за N 258/17553


     Вiдповiдно до статтi 187 Митного кодексу України, пункту 7 Положення про Державну митну службу України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 18.07.2007 N 940, а також з метою удосконалення механiзму застосування митного режиму тимчасового ввезення (вивезення) наказую:

     1. Унести такi змiни до Порядку застосування митного режиму тимчасового ввезення (вивезення), затвердженого наказом Держмитслужби вiд 28.03.2000 N 173 (у редакцiї наказу Державної митної служби України вiд 06.08.2009 N 728), зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 27.04.2000 за N 250/4471:

     1.1. Пункт 4 роздiлу III викласти в такiй редакцiї:

     "4. Процедури митного контролю марок акцизного збору, що помiщуються у митний режим тимчасового вивезення, включають їх облiк митним органом у розрiзi iмпортерiв алкогольних напоїв (тютюнових виробiв) шляхом занесення вiдомостей щодо типiв та кiлькостi таких марок акцизного збору до ЄАIС за формою, що додається.

     Вiдомостi щодо кiлькостi невикористаних чи пошкоджених марок акцизного збору або кiлькостi марок акцизного збору, що зворотно ввозяться на митну територiю України разом з алкогольними напоями (тютюновими виробами) iноземного виробництва, зазначаються декларантом при митному оформленнi таких марок або алкогольних напоїв (тютюнових виробiв) у вантажнiй митнiй декларацiї.

     У разi безповоротної втрати марок акцизного збору пiд час виробництва алкогольних напоїв (тютюнових виробiв) декларант надає митному органу України належним чином засвiдчену копiю документа, виданого Торгово-промисловою палатою або iншим уповноваженим органом країни-виробника на пiдтвердження цього факту, з обов'язковим зазначенням кiлькостi таких марок".

     1.2. Пункт 6 роздiлу VII пiсля слiв "у режимi тимчасового вивезення (ввезення)" доповнити словами "або здiйснила вилучення таких товарiв"; пiсля слiв "наступного за днем складання протоколу про порушення митних правил" доповнити словами "(вилучення товарiв)".

     1.3. У пунктi 5 роздiлу VIII:

     абзац другий доповнити словами "(за винятком випадкiв вилучення товарiв митними органами України у справах про порушення митних правил)";

     абзац п'ятий доповнити словами "або вилучення товарiв у справi про порушення митних правил (надходження iнформацiї вiд митного органу, який вилучив товари у справi про порушення митних правил)".

     1.4. Додаток до Порядку застосування митного режиму тимчасового ввезення (вивезення), затвердженого наказом Держмитслужби вiд 28.03.2000 N 173 (у редакцiї наказу Державної митної служби України вiд 06.08.2009 N 728), зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 27.04.2000 за N 250/4471, викласти в редакцiї, що додається.

     2. Департаменту декларування та митних режимiв (Муратов I. М.) та Юридичному департаменту (Бабюк В. Л.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     3. Регiональнiй iнформацiйнiй митницi (Копосов С. А.) у строк вiд дати державної реєстрацiї цього наказу в Мiнiстерствi юстицiї України до дати набрання чинностi цим наказом доопрацювати програмно-iнформацiйне забезпечення для реалiзацiї положень Порядку.

     4. Начальникам регiональних митниць та митниць довести цей наказ до вiдома юридичних i фiзичних осiб.

     5. Установити, що цей наказ набирає чинностi через 10 днiв пiсля його офiцiйного опублiкування.

     6. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Служби Федорова О. О.

Т. в. о. Голови Державної митної служби України I. О. Пiковський
ПОГОДЖЕНО:
Перший заступник Мiнiстра фiнансiв України I. I. Уманський
Голова Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва О. Кужель

 

Додаток
до Порядку застосування митного режиму тимчасового ввезення (вивезення), затвердженого наказом Державної митної служби України
28.03.2000 N 173
(у редакцiї наказу Державної митної служби України
вiд 11.03.2010 N 227)
Форма

Облiк марок акцизного збору, що тимчасово вивозяться з митної територiї України та зворотно ввозяться на митну територiю України пiдприємством

__________________________________________

N з/п Тип марки акцизного збору
(ТI, АI)
Тимчасово вивезено за ВМД Зворотно ввезено за ВМД або знято з контролю за iншим документом Залишок марок
(шт.)
дата ВМД номер ВМД кiлькiсть марок
(шт.)
дата ВМД або iншого документа номер ВМД або iншого документа кiлькiсть марок
(шт.)
1 2 3 4 5 6 7 8 9
                 
       
       
                 
       
       
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.