ДЕРЖАВНИЙ КОМIТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ТЕХНIЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛIТИКИ

НАКАЗ

вiд 29 квiтня 2011 року N 175


Про призначення органiв з оцiнки вiдповiдностi продукцiї Держцентр вимогам Технiчного регламенту будiвельних виробiв, будiвель i споруд

     Вiдповiдно до Законiв України "Про стандарти, технiчнi регламенти та процедури оцiнки вiдповiдностi", "Про пiдтвердження вiдповiдностi" та на виконання пункту 5 Порядку здiйснення процедур призначення органiв з оцiнки вiдповiдностi продукцiї, процесiв i послуг вимогам технiчних регламентiв, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 24.01.2007 N 59, з урахуванням документiв, надiсланих Мiнрегiонбуду (лист вiд 22.03.2011 N 24-14/2290/0/6-11), наказую:

     1. Призначити на виконання робiт з оцiнки вiдповiдностi продукцiї вимогам Технiчного регламенту будiвельних виробiв, будiвель i споруд орган з оцiнки вiдповiдностi Державний центр сертифiкацiї МНС України (04212, м. Київ, вул. Малиновського, 6, код ЄДРПОУ 14319662) термiном на два роки.

     2. Управлiнню технiчного регулювання (Гордiєнко В. Р.) забезпечити:

     2.1. Внесення вiдповiдної iнформацiї згiдно з п. 1 наказу до Реєстру призначених органiв з оцiнки вiдповiдностi.

     2.2. Пiдготовку комплекту документiв призначеного органу з оцiнки вiдповiдностi для затвердження в установленому порядку.

     2.3. Органiзацiю проведення монiторингу вiдповiдностi дотримання критерiїв та обов'язкiв, встановлених до призначеного органу з оцiнки вiдповiдностi.

     3. ДП "УкрНДНЦ" забезпечити публiкацiю цього наказу в iнформацiйному покажчику "Стандарти".

     4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Голова Державної служби технiчного регулювання України - заступник голови комiсiї з реорганiзацiї Держспоживстандарту України С. М. Орєхов
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.