Документ скасований: Наказ № 763 від 09.08.2011

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ПIВДЕННА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
м. Одеса

22.02.2011 N 150


Про затвердження перелiку товарiв групи "ризику" та групи "прикриття"

     З метою вдосконалення органiзацiйно-контрольних заходiв, що впливають на стан надходження митних платежiв до Держбюджету України, вжиття заходiв для запобiгання випадкам ухилення суб'єктiв ЗЕД вiд сплати податкiв у повному обсязi, посилення контролю за виконанням вимог товарної номенклатури Митного тарифу України, затвердженої Законом України вiд 05.04.01 N 2371-III "Про Митний тариф України" (зi змiнами та доповненнями), забезпечення повноти оподаткування при митному оформленнi товарiв у режимi "iмпорту", - наказую:

     1. Перелiк товарiв, сформованих у вiдповiдностi з п.1 роздiлу II Порядку роботи вiддiлу номенклатури та класифiкацiї товарiв регiональної митницi, митницi, вiддiлу контролю митної вартостi та номенклатури регiональної митницi, митницi при вирiшеннi питань класифiкацiї товарiв, що перемiщуються через митний кордон України, затвердженого наказом Держмитслужби вiд 07.08.07 N 667 (далi - Порядок), за ознаками групи "ризику" та "прикриття" викласти у редакцiї, що додається.

     2. Керiвникам пiдроздiлiв митного оформлення та структурних пiдроздiлiв митницi, що приймають участь у здiйсненнi митного оформлення iз застосуванням вантажної митної декларацiї, у разi наявностi обґрунтованих складних i спiрних питань класифiкацiї товарiв за ознаками групи "ризику" та "прикриття", митний контроль та митне оформлення здiйснювати з обов'язковим залученням посадових осiб вiддiлу контролю митної вартостi та класифiкацiї товарiв та/або посадових осiб пiдроздiлiв митного оформлення, уповноважених наказом митницi на виконання функцiй цього вiддiлу у вiдповiдностi до роздiлу III Порядку.

     3. Вважати такими, що втратили чиннiсть, накази Пiвденної митницi вiд 27.08.10 N 641 "Про затвердження перелiку товарiв групи "ризику" та групи "прикриття"", вiд 17.02.11 N 139 "Про актуалiзацiю перелiку товарiв за ознаками групи "ризику" та "прикриття"".

     4.З метою здiйснення вiдповiдних заходiв контролю пiд час митного оформлення, начальнику вiддiлу iнформацiйної роботи та митної статистики Бондаренко М.М. забезпечити внесення змiн в довiдники ПIК "Iнспектор-2006" щодо товарiв групи "ризику" та "прикриття".

     5. Начальнику вiддiлу органiзацiйного та документального забезпечення Кiпенко Н.М. довести наказ згiдно з розрахунком розсилки.

     6. Контроль за виконанням наказу покласти на заступникiв начальника митницi вiдповiдно до розподiлу обов'язкiв.

Начальник Пiвденної митницi В.А. Григор'єв
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.