МIЖВIДОМЧА КОМIСIЯ З МIЖНАРОДНОЇ ТОРГIВЛI

РIШЕННЯ
Київ

вiд 12 травня 2010 року N АД-232/2010/4403-33


Про зупинення дiї антидемпiнгових заходiв щодо iмпорту в Україну нiтрату амонiю (амiачної селiтри) походженням з Росiйської Федерацiї

     Вiдповiдно до Закону України "Про захист нацiонального товаровиробника вiд демпiнгового iмпорту" (далi - Закон) Мiжвiдомча комiсiя з мiжнародної торгiвлi (далi - Комiсiя) розглянула iнформацiю подану Мiнiстерством аграрної полiтики України, Мiнiстерством промислової полiтики України та Мiнiстерством економiки України (далi - Мiнiстерство), а також коментарi нацiонального товаровиробника з приводу вiдповiдностi нацiональним iнтересам дiї антидемпiнгових заходiв щодо iмпорту в Україну нiтрату амонiю (амiачної селiтри) походженням з Росiйської Федерацiї.

     За результатами такого розгляду Комiсiя встановила, що економiчнi умови на ринку України змiнилися таким чином, що в нацiональних iнтересах iснує необхiднiсть зупинити дiю антидемпiнгових заходiв щодо iмпорту в Україну нiтрату амонiю (амiачної селiтри) походженням з Росiйської Федерацiї. При цьому також є наявними умови, що передбаченi частиною третьою статтi 28 Закону.

     Ураховуючи зазначене та керуючись вимогами статтi 28 Закону Комiсiя вирiшила:

     1. Тимчасово зупинити дiю антидемпiнгових заходiв, застосованих вiдповiдно до рiшення Комiсiї вiд 21.05.2008 N АД-176/2008/143-47 "Про застосування остаточних антидемпiнгових заходiв щодо iмпорту в Україну нiтрату амонiю (амiачної селiтри) походженням з Росiйської Федерацiї" строком на 6 мiсяцiв.

     2. Доручити:

     2.1. Мiнiстерству забезпечити опублiкування повiдомлення про це рiшення в газетi "Урядовий кур'єр".

     2.2. Мiнiстерству закордонних справ України нотифiкувати Посольство Росiйської Федерацiї в Українi про це рiшення.

     2.3. Мiнiстерству, Мiнiстерству аграрної полiтики України, Мiнiстерству промислової полiтики України:

     запровадити монiторинг ситуацiї на ринку України у зв'язку iз зупиненням дiї антидемпiнгових заходiв щодо iмпорту в Україну нiтрату амонiю (амiачної селiтри) походженням з Росiйської Федерацiї. Результати монiторингу доповiдати на засiданнях Комiсiї.

     3. Це рiшення Комiсiї набирає чинностi з дня опублiкування повiдомлення про нього в газетi "Урядовий кур'єр".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.