КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 2 червня 2010 р. N 396


Про внесення змiн до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 21 серпня 1997 р. N 912

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 21 серпня 1997 р. N 912 "Про Порядок перетинання державного кордону України аварiйно-рятувальними та аварiйно-вiдновними формуваннями для локалiзацiї та лiквiдацiї надзвичайних ситуацiй, зумовлених стихiйним лихом, аварiями i катастрофами" (Офiцiйний вiсник України, 1997 p., число 35, с. 47; 2003 р., N 37, ст. 1981) змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України М. АЗАРОВ

Iнд. 31

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 2 червня 2010 р. N 396

ЗМIНИ,
що вносяться до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 21 серпня 1997 р. N 912

     1. Вступну частину постанови Кабiнету Мiнiстрiв України викласти в такiй редакцiї:

     "Вiдповiдно до статтi 9 Закону України "Про державний кордон України" i статтi 5 Закону України "Про прикордонний контроль" Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:".

     2. Доповнити пункт 5 Порядку перетинання державного кордону України аварiйно-рятувальними та аварiйно-вiдновними формуваннями для локалiзацiї та лiквiдацiї надзвичайних ситуацiй, зумовлених стихiйним лихом, аварiями i катастрофами, затвердженого зазначеною постановою, пiсля абзацу першого абзацами такого змiсту:

     "Рiшення про пропуск поза пунктами пропуску через державний кордон осiб та транспортних засобiв, що використовуються такими особами, приймається начальником органу охорони державного кордону, у зонi вiдповiдальностi якого перебуває дiлянка державного кордону, де буде здiйснено такий пропуск, за погодженням з керiвником митного органу.

     На осiб та транспортнi засоби, що використовуються такими особами, пiд час їх перемiщення поза пунктами пропуску через державний кордон поширюється режим, який встановлюється у пунктi пропуску через державний кордон для вiдповiдного виду сполучення. Начальник органу охорони державного кордону визначає на час, необхiдний для здiйснення прикордонного контролю, мiсця або зони контролю на мiсцевостi або у транспортному засобi, в яких дiє вiдповiдний режим, та запроваджує в разi потреби додатковi режимнi правила, передбаченi законодавством для пунктiв пропуску через державний кордон.".

     У зв'язку з цим абзаци другий i третiй вважати вiдповiдно абзацами четвертим i п'ятим.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.