Документ скасований: Наказ ДМСУ (до 2012) № 107 від 15.02.2011

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

23.12.10 N 1519


Про внесення змiн до деяких Класифiкаторiв, затверджених наказом Держмитслужби вiд 12.12.2007 N 1048

     З метою вдосконалення вiдомчих класифiкаторiв з питань митної статистики, якi використовуються в процесi оформлення митних декларацiй, наказую:

     1. Унести до Класифiкаторiв, затверджених наказом Держмитслужби вiд 12.12.2007 N 1048, такi змiни:

     1.1. Колонку 3 за кодом пiльги "011" Класифiкатора пiльг в обкладеннi товарiв увiзним митом викласти в такiй редакцiї:

     "Товари та iншi матерiальнi цiнностi, включаючи будь-якi предмети, майно, продукцiю, обладнання, устаткування, транспортнi засоби та iншi речi майнового характеру, призначенi для виконання угоди про розподiл продукцiї, а також продукцiя, видобута у виключнiй (морськiй) економiчнiй зонi України, що ввозяться на митну територiю України при виконаннi угоди про розподiл продукцiї, а також товари та iншi матерiальнi цiнностi (крiм майна та матерiальних цiнностей, вартiсть яких була вiдшкодована iнвестору компенсацiйною продукцiєю i якi перейшли у власнiсть держави) та видобута продукцiя, що вивозяться iнвестором з України вiдповiдно до Закону України "Про угоди про розподiл продукцiї" та угоди про розподiл продукцiї".

     1.2. Колонку 3 за кодом пiльги "011" Класифiкатора пiльг в обкладеннi товарiв податком на додану вартiсть викласти в такiй редакцiї:

     "Товари (роботи, послуги) та iншi матерiальнi цiнностi, що ввозяться на митну територiю України й призначенi для виконання угоди про розподiл продукцiї".

     2. Начальникам регiональних митниць, митниць довести цей наказ до вiдома юридичних i фiзичних осiб.

     3. Регiональнiй iнформацiйнiй митницi (Копосов С.А.) протягом 10 днiв доопрацювати програмне забезпечення з урахуванням положень цього наказу.

     4.Установити, що цей наказ набирає чинностi через 10 днiв з дня його пiдписання.

     5. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Голови Державної митної служби України Дороховського О.М.

Голова Державної митної служби України I.Г.Калєтнiк
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.