ДЕРЖАВНИЙ КОМIТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ТЕХНIЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛIТИКИ

НАКАЗ

вiд 2 листопада 2011 року N 385


Про призначення органу з оцiнки вiдповiдностi Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "Орган з сертифiкацiї продукцiї "Сертифiкацiйний iнформацiйний центр" вимогам технiчних регламентiв

     Вiдповiдно до законiв України "Про стандарти, технiчнi регламенти та процедури оцiнки вiдповiдностi", "Про пiдтвердження вiдповiдностi" та на виконання пункту 5 Порядку здiйснення процедур призначення органiв з оцiнки вiдповiдностi продукцiї, процесiв i послуг вимогам технiчних регламентiв, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 24.01.2007 N 59, з урахуванням документiв, надiсланих Мiнпромполiтики України (лист вiд 14.10.2011 N 14/5-3-3293), наказую:

     1. Призначити на виконання робiт з оцiнки вiдповiдностi продукцiї, процесiв i послуг вимогам Технiчного регламенту мийних засобiв орган з оцiнки вiдповiдностi Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "Орган з сертифiкацiї продукцiї "Сертифiкацiйний iнформацiйний центр" (юр. адр.: 02002, м. Київ, вул. М. Раскової, 11, к. 608; фак. адр.: 03150, м. Київ, вул. Тверська, 16, код ЄДРПОУ 33443813) термiном на три роки.

     2. Управлiнню технiчного регулювання (Шевчук О. В.) забезпечити:

     2.1. Внесення вiдповiдної iнформацiї згiдно з п. 1 наказу до Реєстру призначених органiв з оцiнки вiдповiдностi.

     2.2. Контроль за пiдготовкою проекту комплекту документiв призначеного органу з оцiнки вiдповiдностi для затвердження в установленому порядку.

     3. ДП "УкрНДНЦ" забезпечити публiкацiю цього наказу в iнформацiйному покажчику "Стандарти".

     4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Голова комiсiї з реорганiзацiї Держспоживстандарту України О. В. Пшеничка
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.