МIЖВIДОМЧА КОМIСIЯ З МIЖНАРОДНОЇ ТОРГIВЛI

ПОВIДОМЛЕННЯ

Про порушення перегляду антидемпiнгових заходiв щодо iмпорту в Україну ламп розжарювання електричних загального призначення походженням з Китайської Народної Республiки у зв'язку iз закiнченням строку їх застосування

     3 жовтня 2012 року Мiжвiдомча комiсiя з мiжнародної торгiвлi (далi - Комiсiя) розглянула вимогу ПАТ "Iскра" "Про перегляд антидемпiнгових заходiв щодо iмпорту в Україну ламп електричних походженням з Китайської Народної Республiки у зв'язку iз закiнченням строку їх застосування" (далi - Вимога) та звiт Мiнiстерства економiчного розвитку i торгiвлi України (далi - Мiнiстерство) про результати процедури перегляду антидемпiнгових заходiв щодо iмпорту в Україну ламп розжарювання електричних загального призначення походженням з Китайської Народної Республiки у зв'язку iз закiнченням строку їх застосування.

     За результатами такого розгляду Комiсiя встановила, що у Вимозi надано достатньо належним чином пiдтвердженої iнформацiї та доказiв того, що припинення антидемпiнгових заходiв ймовiрно спричинить продовження дiї або поновлення демпiнгу та заподiяння шкоди.

     Ураховуючи зазначене та керуючись положеннями Закону України "Про захист нацiонального товаровиробника вiд демпiнгового iмпорту" (далi - Закон), Комiсiя прийняла рiшення про порушення перегляду антидемпiнгових заходiв щодо iмпорту в Україну ламп розжарювання електричних загального призначення походженням з Китайської Народної Республiки у зв'язку iз закiнченням строку їх застосування (далi - Перегляд) та продовжила дiю остаточних антидемпiнгових заходiв, застосованих рiшенням Комiсiї вiд 14 липня 2006 року N АД-137/2006/143-36, до прийняття Комiсiєю вiдповiдного рiшення за результатами Перегляду.

     Товар, що є об'єктом Перегляду, має такий опис:

     Лампи розжарювання електричнi загального призначення потужнiстю не бiльш як 200 Вт та напругою понад 100 В, що можуть класифiкуватися згiдно з УКТЗЕД за кодом 8539 22 90 10.

     Iнформацiя щодо класифiкацiї товару згiдно з УКТЗЕД надається в порядку iнформування.

     Проведення Перегляду доручено Мiнiстерству.

     У разi коли Перегляд певним чином стосується iнтересiв фiзичних або юридичних осiб, такi особи мають право надсилати до Мiнiстерства iнформацiю, що може бути корисною для цiлей проведення Перегляду. Така iнформацiя враховується пiд час проведення Перегляду, якщо вона є обґрунтованою i може бути перевiрена Мiнiстерством, а також у разi подання її державною мовою України та у строки, установленi Законом, Комiсiєю чи Мiнiстерством.

     Адреса Мiнiстерства: 01008, м. Київ-8 вул. М. Грушевського, 12/2. Контактнi телефони: 521-13-93, 281-95-26. т/ф.: 226-31-81, e-mail: a-dump@me.qov.ua, suhanov@me.qov.ua.

     Протягом 30 днiв з дати опублiкування цього повiдомлення Мiнiстерство здiйснює реєстрацiю заiнтересованих сторiн Перегляду, розглядає вимоги щодо проведення слухань та про надання запитальникiв сторонам, iнтереси яких певним чином зачiпає порушення i проведення Перегляду.

     Протягом 60 днiв з дати опублiкування цього повiдомлення Мiнiстерство розглядає письмово викладенi коментарi та iнформацiю стосовно порушення Перегляду.

     Рiшення Комiсiї набирає чинностi з дня опублiкування цього повiдомлення.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.