ДЕРЖАВНА ФIСКАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

24.05.2018 N 321


Про затвердження Змiн до Класифiкатора ДФС, митниць ДФС та їх структурних пiдроздiлiв

     Вiдповiдно до статтi 454 Митного кодексу України та у зв'язку зi змiнами в органiзацiйних структурах Київської мiської, Полтавської, Рiвненської, Харкiвської та Чернiгiвської митниць ДФС наказую:

     1. Затвердити Змiни до Класифiкатора ДФС, митниць ДФС та їх структурних пiдроздiлiв, затвердженого наказом ДФС вiд 19.01.2017 N 26 (зi змiнами), що додаються.

     2. Департаменту органiзацiї роботи Служби (Пригаровський В.М.) забезпечити розмiщення цього наказу на офiцiйному веб-порталi Державної фiскальної служби України.

     3. Керiвникам Київської мiської, Полтавської, Рiвненської, Харкiвської та Чернiгiвської митниць ДФС забезпечити продовження протягом цього року нумерацiї митних декларацiй у новостворених пiдроздiлах, що використовуватимуть коди, якi були закрiпленi за пiдроздiлами, попередньо розташованими за вiдповiдними адресами, з номерiв, наступних за використаними.

     4. Цей наказ набирає чинностi через 10 днiв з моменту його оприлюднення.

     5. Департаменту монiторингу доходiв та облiково-звiтних систем (Чмерук М.О.) забезпечити внесення цього наказу до Репозиторiя звiтної i статистичної iнформацiї Державної фiскальної служби України вiдповiдно до наказу ДФС вiд 07.10.2014 N 168.

     Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

В.о. Голови М. В. Продан

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказ ДФС
вiд 24.05.2018 N 321

Змiни до Класифiкатора ДФС, митниць ДФС та їх структурних пiдроздiлiв

     1. У позицiї "UA100180" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Вiддiл митного оформлення мiжнародних поштових вiдправлень (Укрпошта) митного поста "Спецiалiзований", пункт контролю на станцiї "Київ - Пасажирський"" та "Customs Clearance Division Of International Mail (Ukrposhta), Customs Post "Spetsializovanyi", Control Point At "Kyiv - Pasazhyrskyi" Station" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Спецiалiзований", пункт контролю на станцiї "Київ - Пасажирський"" та "Customs Clearance Division No 1, Customs Post "Spetsializovanyi", Control Point At "Kyiv - Pasazhyrskyi" Station" вiдповiдно.

     2. У позицiї "UA100190" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Вiддiл митного оформлення мiжнародних поштових вiдправлень (EMS) митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Division Of International Mail (EMS), Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 5 митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Division No 5, Customs Post "Spetsializovanyi"" вiдповiдно.

     3. У позицiї "UA100200" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Вiддiл митного оформлення мiжнародних експрес вiдправлень (ДХЛ Iнтернешнл) митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Division Of International Express Mail (DHL International), Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 3 митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Division No 3, Customs Post "Spetsializovanyi"" вiдповiдно.

     4. У позицiї "UA100210" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Вiддiл митного оформлення митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Division, Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 2 митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Division No 2, Customs Post "Spetsializovanyi"" вiдповiдно.

     5. У позицiї "UA100220" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Сектор митного оформлення мiжнародних поштових вiдправлень (Премiум Пакет) митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector Of International Mail (Premium Package), Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Сектор митного оформлення N 3 митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector No 3, Customs Post "Spetsializovanyi"" вiдповiдно.

     6. У позицiї "UA100230" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Сектор митного оформлення мiжнародних експрес вiдправлень (Елiн - "FedEx") митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector Of International Express Mail (Elin - "FedEx"), Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Сектор митного оформлення N 1 митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector No 1, Customs Post "Spetsializovanyi"" вiдповiдно.

     7. У позицiї "UA100240" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Сектор митного оформлення мiжнародних експрес вiдправлень (Ейр Експрес) митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector Of International Express Mail (Air Express), Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Сектор митного оформлення N 4 митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector No 4, Customs Post "Spetsializovanyi"" вiдповiдно.

     8. У позицiї "UA100250" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Сектор митного оформлення мiжнародних експрес вiдправлень (Мiжнародний експрес) митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector Of International Express Mail (International Express), Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Сектор митного оформлення N 6 митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector No 6, Customs Post "Spetsializovanyi"" вiдповiдно.

     9. У позицiї "UA100260" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Сектор митного оформлення мiжнародних експрес вiдправлень (Форiнтос) митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector Of International Express Mail (Forintos), Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Сектор митного оформлення N 7 митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector No 7, Customs Post "Spetsializovanyi"" вiдповiдно.

     10. У позицiї "UA100270" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Сектор митного оформлення мiжнародних експрес вiдправлень (IКС) митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector Of International Express Mail (IKC), Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Сектор митного оформлення N 5 митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector No 5, Customs Post "Spetsializovanyi"" вiдповiдно.

     11. У позицiї "UA100280" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Сектор митного оформлення мiжнародних експрес вiдправлень (Нова Пошта) митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector Of International Express Mail (Nova Poshta), Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Сектор митного оформлення N 2 митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector No 2, Customs Post "Spetsializovanyi"" вiдповiдно.

     12. У позицiї "UA100290" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Сектор митного оформлення мiжнародних експрес вiдправлень (ЮПС) митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector Of International Express Mail (Ups), Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 4 митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Division No 4, Customs Post "Spetsializovanyi"" вiдповiдно.

     13. У позицiї "UA100300" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Сектор митного оформлення мiжнародних експрес вiдправлень (Росан - Глобал) митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector Of International Express Mail (Rosan - Global), Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Сектор митного оформлення N 8 митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector No 8, Customs Post "Spetsializovanyi"" вiдповiдно.

     14. Доповнити Класифiкатор пiсля позицiї "UA100310" новою позицiєю такого змiсту:

"

UA100320   Сектор митного оформлення N 9 митного поста "Спецiалiзований" Customs Clearance Sector No 9, Customs Post "Spetsializovanyi" м. Київ м. Київ 02092 вул. Алма-Атинська, 14а

".

     15. У позицiї "UA102010" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" цифру "2" замiнити цифрою "6".

     16. У позицiї "UA102040" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "N 1 та N 3" та "No 1 and No 3" замiнити цифрами та знаками "N 1 - 4" та "No 1 - 4" вiдповiдно.

     17. У позицiї "UA102090" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 3 митного поста "Сновськ", пункт контролю на станцiї "Хоробичi" пункту пропуску "Щорс - Терехiвка"" та "Customs Clearance Division No 3, Customs Post "Snovsk", Control Point At Khorobychi Station, Checkpoint "Shchors - Terekhivka"" замiнити словами "Пункт контролю на станцiї "Хоробичi" пункту пропуску "Щорс - Терехiвка" митного поста "Сенькiвка"" та "Control Point At Khorobychi Station, Checkpoint "Shchors - Terekhivka", Customs Post "Senkivka"" вiдповiдно.

     18. У позицiї "UA204010" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Митний пост "Рiвне - центральний"" та "Customs Post "Rivne - Tsentralnyi"" замiнити словами "Митний пост "Рiвне"" та "Customs Post "Rivne"" вiдповiдно.

     19. У позицiї "UA204020" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Сектор митного оформлення митного поста "Рiвне - центральний"" та "Customs Clearance Sector, Customs Post "Rivne - Tsentralnyi"" замiнити словами "Сектор митного оформлення митного поста "Рiвне"" та "Customs Clearance Sector, Customs Post "Rivne"" вiдповiдно.

     20. У позицiї "UA204040" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Сарни"" та "Customs Clearance Division No 1, Customs Post "Sarny"" замiнити словами "Митний пост "Сарни"" та "Customs Post "Sarny"" вiдповiдно.

     21. У позицiї "UA204050" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 2 митного поста "Сарни", пункт контролю на станцiї "Сарни" пункту пропуску "Удрицьк - Горинь"" та "Customs Clearance Division No 2, Customs Post "Sarny", Control Point At Sarny Station, Checkpoint "Udrytsk - Horyn"" замiнити словами "Сектор митного оформлення митного поста "Сарни", пункт контролю на станцiї "Сарни" пункту пропуску "Удрицьк - Горинь"" та "Customs Clearance Sector, Customs Post "Sarny", Control Point At Sarny Station, Checkpoint "Udrytsk - Horyn"" вiдповiдно.

     22. Позицiю "UA204060" виключити.

     23. У позицiї "UA204070" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Митний пост "Дубно"" та "Customs Post "Dubno"" замiнити словами "Вiддiл митного оформлення "Дубно" митного поста "Рiвне"" та "Customs Clearance Division "Dubno" Customs Post "Rivne"" вiдповiдно.

     24. У позицiї "UA204080" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Митний пост "Костопiль"" та Customs Post "Kostopil" замiнити словами "Вiддiл митного оформлення "Костопiль" митного поста "Рiвне"" та "Customs Clearance Division "Kostopil" Customs Post "Rivne"" вiдповiдно.

     25. У позицiї "UA806010" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Лтава"" та "Customs Clearance Division No 1, Customs Post "Ltava"" замiнити словами, знаками та цифрами "Сектор митного оформлення N 1 вiддiлу митного оформлення" та "Customs Clearance Sector No 1, Customs Clearance Division" вiдповiдно.

     26. У позицiї "UA806020" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 2 митного поста "Лтава"" та "Customs Clearance Division No 2, Customs Post "Ltava"" замiнити словами, знаками та цифрами "Сектор митного оформлення N 2 вiддiлу митного оформлення" та "Customs Clearance Sector No 2, Customs Clearance Division" вiдповiдно.

     27. У позицiї "UA806030" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 3 митного поста "Лтава"" та "Customs Clearance Division No 3, Customs Post "Ltava"" замiнити словами, знаками та цифрами "Сектор митного оформлення N 3 вiддiлу митного оформлення" та "Customs Clearance Sector No 3, Customs Clearance Division" вiдповiдно.

     28. У позицiї "UA806040" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Митний пост "Лтава" (керiвництво)" та "Customs Post "Ltava" (Senior Staff)" замiнити словами "Вiддiл митного оформлення (керiвництво)" та "Customs Clearance Division (Senior Staff)" вiдповiдно.

     29. У позицiї "UA807020" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Вiддiл митного оформлення "Тополi" митного поста "Куп'янськ", пункт контролю на станцiї "Куп'янськ - Вузловий" пункту пропуску "Тополi - Валуйки"" та "Customs Clearance Division "Topoli", Customs Post "Kupiansk" Control Point At Kupiansk - Vuzlovyi Station, Checkpoint "Topoli - Valuiky"" замiнити словами "Пункт контролю на станцiї "Куп'янськ - Вузловий" пункту пропуску "Тополi - Валуйки" митного поста "Куп'янськ"" та "Control Point At Kupiansk - Vuzlovyi Station, Checkpoint "Topoli - Valuiky", Customs Post "Kupiansk"" вiдповiдно.

В.о. директора Департаменту органiзацiї митного контролю З. С. Бистрова
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.