ДЕРЖАВНА ФIСКАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

03.08.2018 N 543


Про затвердження Змiн до Класифiкатора ДФС, митниць ДФС та їх структурних пiдроздiлiв

     Вiдповiдно до статтi 454 Митного кодексу України та у зв'язку зi змiнами в органiзацiйнiй структурi Днiпропетровської, Закарпатської та Київської мiської митниць ДФС наказую:

     1. Затвердити Змiни до Класифiкатора ДФС, митниць ДФС та їх структурних пiдроздiлiв, затвердженого наказом ДФС вiд 19.01.2017 N 26 (зi змiнами), що додаються.

     2. Департаменту органiзацiї роботи Служби (Пригаровський В.М.) забезпечити розмiщення цього наказу на офiцiйному веб-порталi Державної фiскальної служби України.

     3. Керiвникам Днiпропетровської, Закарпатської та Київської мiської митниць ДФС забезпечити продовження протягом цього року нумерацiї митних декларацiй у новостворених пiдроздiлах, що використовуватимуть коди, якi були закрiпленi за пiдроздiлами, попередньо розташованими за вiдповiдними адресами, з номерiв, наступних за використаними.

     4. Цей наказ набирає чинностi через 10 днiв з моменту його оприлюднення.

     5. Департаменту монiторингу доходiв та облiково-звiтних систем (Чмерук М.О.) забезпечити внесення цього наказу до Репозиторiя звiтної i статистичної iнформацiї Державної фiскальної служби України вiдповiдно до наказу ДФС вiд 07.10.2014 N 168.

     Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

В.о. Голови М. ПРОДАН

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказ Державної фiскальної служби України
вiд 03.08.2018 N 543

Змiни до Класифiкатора ДФС, митниць ДФС та їх структурних пiдроздiлiв

     1. У позицiї "UA100250" у колонках "iндекс" та "назва вулицi тощо" цифри, слова та знаки "03022" та "вул. Козацька, 122" замiнити цифрами, словами та знаками "02088" та "вул. Є. Харченка, 64".

     2. У позицiях "UA110010", "UA110020" та "UA110210" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Днiпродзержинськ" та "Dniprodzerzhynsk" замiнити словами "Кам'янське" та "Kamyans'ke" вiдповiдно.

     3. У позицiї "UA110030" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiли митного оформлення N 2 та N 3 митного поста "Спецiалiзований", пункт пропуску "Днiпропетровськ - аеропорт" та "Customs Clearance Division No 2 and No 3, Customs Post "Spetsializovanyi", Checkpoint "Dnipropetrovsk - Aeroport" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiли митного оформлення N 1 та N 2 митного поста "Аеропорт", пункт пропуску "Днiпро" та "Customs Clearance Division No 1 and No 2, Customs Post "Aeroport", Checkpoint "Dnipro" вiдповiдно.

     4. У позицiї "UA110110" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Пiвденний" та "Customs Clearance Division No 1 , Customs Post "Pivdennyi" замiнити словами та знаками "Митний пост "Лiски" та "Customs Post "Lisky" вiдповiдно.

     5. Позицiї "UA110120", "UA110130", "UA110200", "UA305150" та "UA305290" виключити.

     6. У позицiї "UA110180" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Спецiалiзований" та "Customs Clearance Division No 1 , Customs Post "Spetsializovanyi" замiнити словами та знаками "Митний пост "Правобережний" та "Customs Post "Рravoberezhnyy" вiдповiдно.

     7. У позицiї "UA110190" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Центральний" та "Tsentralnyi" замiнити словами "Лiвобережний" та "Livoberezhnyy" вiдповiдно.

     8. У позицiї "UA305040" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 4, митного поста "Залiзничний", пункт контролю на станцiї "Батєве", пункт пропуску "Саловка - Еперєшке" та "Customs Clearance Division No 4, Customs Post "Zaliznychnyi" Control Point at "Batieve" station, Chekpoint "Salovka - Eperjeske" замiнити словами та знаками "Митний пост "Батєво", пункт контролю на станцiї "Батєве" пункту пропуску "Саловка - Еперєшке" та "Customs Post "Batievo", Control Point at "Batieve" station, Chekpoint "Salovka - Eperjeske" вiдповiдно.

     9. У позицiї "UA305110" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 6 митного поста "Ужгород", пункт пропуску "Малий Березний - Убля" та "Customs Clearance Divisions No 6, Customs Post "Uzhhorod", Checkpoint "Malyi Bereznyi - Ubl'a" замiнити словами та знаками "Митний пост "Малий Березний", пункт пропуску "Малий Березний - Убля" та "Customs Post "Malyi Bereznyi", Chekpoint "Malyi Bereznyi - Ubl'a" вiдповiдно.

     10. У позицiї "UA305130" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiли митного оформлення N 1 та N 2 митного поста "Виноградiв - вантажний" та "Customs Clearance Divisions No 1 and No 2, Customs Post "Vynohradiv - Vantazhnyi" замiнити словами та знаками "Митний пост "Виноградiв - вантажний" та "Customs Post "Vynohradiv - Vantazhnyi" вiдповiдно.

     11. У позицiї "UA305140" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 3 (Хуст) митного поста "Виноградiв - вантажний" та "Customs Clearance Divisions No 3 (Khust), Customs Post Vynohradiv - Vantazhnyi" замiнити словами та знаками "Митний пост "Хуст" та "Customs Post "Khust" вiдповiдно.

     12. У позицiї "UA305260" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiли митного оформлення N 1 - N 4 митного поста "Лужанка", пункт пропуску "Лужанка - Берегшурань" та "Customs Clearance Divisions No 1 - 4, Customs Post "Luzhanka", Checkpoint "Luzhanka - Berehshuran" замiнити словами та знаками "Митний пост "Лужанка", пункт пропуску "Лужанка - Берегшурань" та "Customs Post "Luzhanka", Checkpoint "Luzhanka - Berehshuran" вiдповiдно.

     13. У позицiї "UA305270" у колонках "українською мовою", "англiйською мовою" та "назва населеного пункту" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 5 (Косино) митного поста "Лужанка", пункт пропуску "Косино", "Customs Clearance Divisions No 5, Customs Post "Luzhanka", Chekpoint "Kosyno" та "с. Косино" замiнити словами та знаками "Митний пост "Косонь", пункт пропуску "Косино", "Customs Post "Kosоn'", Checkpoint "Kosyno" та "с. Косонь" вiдповiдно.

     14. У позицiї "UA305280" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 6 (Дзвiнкове) митного поста "Лужанка", пункт пропуску "Дзвiнкове" та "Customs Clearance Divisions No 6, Customs Post "Luzhanka", Chekpoint Dzvinkove" замiнити словами та знаками "Пункт пропуску "Дзвiнкове" митного поста "Косонь" та "Checkpoint "Dzvinkove", Customs Post "Kosоn'" вiдповiдно.

     15. У позицiях "UA305310" - "UA305330" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Дяково" та "Diakovo" замiнити словами "Неветленфолу" та "Nevetlenfalu" вiдповiдно.

     16. У позицiях "UA500100" - "UA500120", "UA500150" та "UA500630" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Iллiчiвський" та "Illichivskyi" замiнити словами "Чорноморський" та "Chornomorskyi" вiдповiдно.

В.о. директора Департаменту органiзацiї митного контролю А. ВОЙЦЕЩУК
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.