ДЕРЖАВНА ФIСКАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

28.11.2018 N 782


Про затвердження Змiн до Класифiкатора ДФС, митниць ДФС та їх структурних пiдроздiлiв

     Вiдповiдно до статтi 454 Митного кодексу України та у зв'язку зi змiнами в органiзацiйнiй структурi Днiпропетровської, Закарпатської, Харкiвської митниць ДФС та Митницi ДФС у Херсонськiй областi, АР Крим та м. Севастополi наказую:

     1. Затвердити Змiни до Класифiкатора ДФС, митниць ДФС та їх структурних пiдроздiлiв, затвердженого наказом ДФС вiд 19.01.2017 N 26 (зi змiнами), що додаються.

     2. Департаменту комунiкацiй (Веселова Н.) забезпечити розмiщення цього наказу на офiцiйному веб-порталi Державної фiскальної служби України.

     3. Керiвникам Днiпропетровської, Закарпатської, Харкiвської митниць ДФС та Митницi ДФС у Херсонськiй областi, АР Крим та м. Севастополi забезпечити продовження протягом цього року нумерацiї митних декларацiй у новостворених пiдроздiлах, що використовуватимуть коди, якi були закрiпленi за пiдроздiлами, попередньо розташованими за вiдповiдними адресами, з номерiв, наступних за використаними.

     4. Цей наказ набирає чинностi через 10 днiв з моменту його оприлюднення.

     5. Департаменту монiторингу доходiв та облiково-звiтних систем (Чмерук М.) забезпечити внесення цього наказу до Репозиторiя звiтної i статистичної iнформацiї Державної фiскальної служби України вiдповiдно до наказу ДФС вiд 07.10.2014 N 168.

     Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

В.о. Голови О. ВЛАСОВ

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказ Державної фiскальної служби України
вiд 28.11.2018 N 782

Змiни до Класифiкатора ДФС, митниць ДФС та їх структурних пiдроздiлiв

     1. У позицiї "UA110150" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Пiвнiчний" та "Customs Clearance Division No 1, Customs Post "Pivnichnyi" замiнити словами та знаками "Митний пост "Слобожанський" та "Customs Post "Slobozhans'kyy" вiдповiдно.

     2. Позицiї "UA110160" та "UA110170" "UA400060" виключити.

     3. У позицiї "UA305320" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 5 митного поста "Неветленфолу", пункт пропуску "Дякове - Халмеу" та "Customs Clearance Divisions No 5, Customs Post "Nevetlenfalu", Checkpoint "Diakove - Khalmeo" замiнити словами та знаками "Митний пост "Дяково", пункт пропуску "Дякове - Халмеу" та "Customs Post "Diakovo", Checkpoint "Diakove - Khalmeo" вiдповiдно.

     4. У позицiї "UA508120" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Херсон - порт", пункт пропуску "Херсонський морський торговельний порт" та "Customs Clearance Division No 1, Customs Post "Kherson - Port", Checkpoint "Khersonskyi Morskyi Torhovelnyi Port" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiли митного оформлення N 1 та N 2 митного поста "Херсон - порт", пункт пропуску "Херсонський морський торговельний порт" та "Customs Clearance Division No 1 and No 2, Customs Post "Kherson - Port", Checkpoint "Khersonskyi Morskyi Torhovelnyi Port" вiдповiдно.

     5. У позицiї "UA508130" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 2 митного поста "Херсон - порт", пункт пропуску "Аеропорт "Херсон" та "Customs Clearance Division No 2, Customs Post "Kherson - Port", Checkpoint "Kherson Aeroport" замiнити словами та знаками "Митний пост "Херсон - аеропорт" пункт пропуску "Аеропорт "Херсон" та "Customs Post "Kherson - аeroport", Checkpoint "Aeroport "Kherson" вiдповiдно.

     6. У позицiї "UA807090" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова та знаки "Митний пост "Харкiв - сортувальний", пункт контролю на станцiї "Харкiв - сортувальний" пункту пропуску "Козача Лопань - Долбiно" та "Customs Post "Kharkiv - Sortuvalnyi", Control Point At "Kharkiv - Sortuvalnyi" Station, Checkpoint "Kozacha Lopan - Dolbino" замiнити словами та знаками "Митний пост "Харкiв - залiзничний", пункт контролю на станцiї "Харкiв - сортувальний" пункту пропуску "Козача Лопань - Долбiно" та "Customs Post "Kharkiv - Zaliznychnyi", Control Point At "Kharkiv - Sortuvalnyi" Station, Checkpoint "Kozacha Lopan - Dolbino" вiдповiдно.

     7. У позицiї "UA807100" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова та знаки "Митний пост "Харкiв - пасажирський", пункт контролю на станцiї "Харкiв - пасажирський" пункту пропуску "Козача Лопань - Долбiно" та "Customs Post "Kharkiv - Pasazhyrskyi", Control Point At "Kharkiv - Pasazhyrskyi" Station, Checkpoint "Kozacha Lopan - Dolbino" замiнити словами та знаками "Пункт контролю на станцiї "Харкiв - пасажирський" пункту пропуску "Козача Лопань - Долбiно", Митний пост "Харкiв - залiзничний" та "Control Point At "Kharkiv - pasazhyrskyi" Station, Checkpoint "Kozacha Lopan - Dolbino", Customs Post "Kharkiv - zaliznychnyi" вiдповiдно.

     8. У позицiї "UA807110" у колонках "українською мовою", "англiйською мовою" та "назва вулицi тощо" слова та знаки "пункт пропуску "Одноробiвка - Головчино" митного поста "Харкiв - пасажирський", "Checkpoint "Odnorobivka - Holovchyno", Customs Post "Kharkiv - Pasazhyrskyi" та "станцiя "Одноробiка" замiнити словами та знаками "пункт пропуску "Одноробiвка - Головчино" митного поста "Харкiв - залiзничний", "Checkpoint "Odnorobivka - Holovchyno", Customs Post "Kharkiv - zaliznychnyi" та "станцiя "Одноробiвка" вiдповiдно.

     9. Доповнити Класифiкатор пiсля позицiї "UA807200" новим рядком такого змiсту:

"

UA807220   Сектор митного оформлення мiжнародних експрес-вiдправлень митного поста "Харкiв - центральний" Customs Clearance Sector For International Express Shipments, Customs Post "Kharkiv - Tsentralnyi" Харкiвська м. Харкiв 61004 вул. Мар'їнська, 3-А

".

В.о. директора Департаменту органiзацiї митного контролю та оформлення А. СЕРБАЙЛО
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.