ДЕРЖАВНА ФIСКАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

15.04.2019 N 303


Про затвердження Змiн до Класифiкатора ДФС, митниць ДФС та їх структурних пiдроздiлiв

     Вiдповiдно до статтi 454 Митного кодексу України та у зв'язку зi змiнами в органiзацiйнiй структурi Львiвської митницi ДФС наказую:

     1. Затвердити Змiни до Класифiкатора ДФС, митниць ДФС та їх структурних пiдроздiлiв, затвердженого наказом ДФС вiд 19.01.2017 N 26 (зi змiнами), що додаються.

     2. Департаменту комунiкацiй (Веселова Н.) забезпечити розмiщення цього наказу на офiцiйному веб-порталi Державної фiскальної служби України.

     3. Керiвнику Львiвської митницi ДФС забезпечити продовження протягом цього року нумерацiї митних декларацiй у новостворених пiдроздiлах, що використовуватимуть коди, якi були закрiпленi за пiдроздiлами, попередньо розташованими за вiдповiдними адресами, з номерiв, наступних за використаними.

     4. Цей наказ набирає чинностi через 10 днiв з моменту його оприлюднення.

     5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на в. о. заступника Голови ДФС Кривiцького В.

В. о. Голови О. Власов

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної фiскальної служби України
15 квiтня 2019 року N 303

Змiни до Класифiкатора ДФС, митниць ДФС та їх структурних пiдроздiлiв

     1. У позицiї "UA209030" у колонках "українською мовою", "англiйською мовою" та "назва вулицi тощо" слова, знаки та цифри "Вiддiли митного оформлення 1, 3 - 5 митного поста "Мостиська", пункт пропуску "Шегинi - Медика", "Customs Clearance Divisions No 1, 3 - 5, Customs Post "Mostyska", Checkpoint "Shehyni - Medyka" та "пункт пропуску "Шегинi - Медика" замiнити словами, знаками та цифрами "Митний пост "Мостиська", пункт пропуску "Шегинi - Медика", "Customs Post "Mostyska", Checkpoint "Shehyni - Medyka" та "вул. Дружби, 201" вiдповiдно.

     2. У позицiї "UA209040" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 2 митного поста "Мостиська", пункт пропуску "Мостиська - Пшемисль" та "Customs Clearance Divisions No 2, Customs Post "Mostyska", Checkpoint "Mostyska - Pshemysl" замiнити словами, знаками та цифрами "Митний пост "Мостиська - залiзничний", пункт пропуску "Мостиська - Пшемисль" та "Customs Post "Mostyska - zaliznychnyi", Checkpoint "Mostyska - Pshemysl" вiдповiдно.

     3. Позицiю "UA209050" викласти у такiй редакцiї:

"

UA209050   Митний пост "Пiвденний" (керiвництво) Customs Post "Pivdennyi" (Senior Staff) Львiвська м. Стрий 82400 вул. Промислова, 7

".

     4. У позицiї "UA209100" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Львiв - Поштовий" та "Customs Clearance Division No 1, Customs Post "Lviv - Poshtovyi" замiнити словами та знаками "Митний пост "Львiв - Поштовий" та "Customs Post "Lviv - Poshtovyi" вiдповiдно.

     5. У позицiї "UA209110" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова та знаки "Митний пост "Дрогобич" та "Customs Post "Drohobych" замiнити словами та знаками "Вiддiл митного оформлення "Дрогобич" митного поста "Пiвденний" та "Customs Clearance Division "Drohobych" Customs Post "Pivdennyi" вiдповiдно.

     6. У позицiї "UA209120" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова та знаки "Митний пост "Стрий" та "Customs Post "Stryi" замiнити словами та знаками "Вiддiл митного оформлення "Стрий" митного поста "Пiвденний" та "Customs Clearance Division "Stryi" Customs Post "Pivdennyi" вiдповiдно.

     6. У позицiї "UA209130" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова та знаки "Митний пост "Броди" та "Customs Post "Brody" замiнити словами та знаками "Вiддiл митного оформлення "Броди" митного поста "Пiвнiчний" та "Customs Clearance Division "Brody" Customs Post "Pivnichnyi" вiдповiдно.

     7. У позицiї "UA209180" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова та знаки "Вiддiл митного оформлення "Городок" митного поста "Захiдний" та "Customs Clearance Division "Sokal", Customs Post "Zakhidnyi" замiнити словами та знаками "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Городок" та "Customs Clearance Division No 1 Customs Post "Gorodok" вiдповiдно.

     8. У позицiї "UA209190" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова та знаки "Вiддiл митного оформлення "Скнилiв" митного поста "Захiдний" та "Customs Clearance Division "Sknyliv", Customs Post "Zakhidnyi" замiнити словами та знаками "Вiддiл митного оформлення N 2 митного поста "Городок" та "Customs Clearance Division No 2 Customs Post "Gorodok" вiдповiдно.

     9. У позицiї "UA209200" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова та знаки "Вiддiл митного оформлення "Яворiв" митного поста "Захiдний" та "Customs Clearance Division "Yavoriv", Customs Post "Zakhidnyi" замiнити словами та знаками "Вiддiл митного оформлення N 3 митного поста "Городок" та "Customs Clearance Division No 3 Customs Post "Gorodok" вiдповiдно.

     10. У позицiї "UA209210" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова та знаки "Митний пост "Захiдний" (керiвництво)" та "Customs Post "Zakhidnyi" (Senior Staff)" замiнити словами та знаками "Митний пост "Городок" (керiвництво)" та "Customs Post "Gorodok" (Senior Staff)" вiдповiдно.

     11. Позицiї "UA209230" та "UA209240" виключити.

В. о. директора Департаменту органiзацiї митного контролю та оформлення А. Сербайло
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.