МIНIСТЕРСТВО ВНУТРIШНIХ СПРАВ УКРАЇНИ

НАКАЗ
м. Київ

09.04.2019 N 262


Про визнання таким, що втратив чиннiсть, наказу Голови Державного комiтету у справах охорони державного кордону України - командуючого Прикордонними вiйськами України вiд 05 сiчня 1996 року N 8

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
18 квiтня 2019 р. за N 411/33382


     Вiдповiдно до абзацу третього пункту 2 постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 28 грудня 1992 року N 731 "Про затвердження Положення про державну реєстрацiю нормативно-правових актiв мiнiстерств та iнших органiв виконавчої влади" (зi змiнами), з метою приведення нормативно-правових актiв, що регламентують дiяльнiсть Державної прикордонної служби України, у вiдповiднiсть до законодавства України наказую:

     1. Визнати таким, що втратив чиннiсть, наказ Голови Державного комiтету у справах охорони державного кордону України - командуючого Прикордонними вiйськами України вiд 05 сiчня 1996 року N 8 "Про затвердження Iнструкцiї про порядок направлення до Держкомкордону доручень правоохоронних органiв України щодо осiб, якi прямують через державний кордон України, їх облiку та виконання", зареєстрований у Мiнiстерствi юстицiї України 22 сiчня 1996 року за N 32/1057 (зi змiнами).

     2. Управлiнню взаємодiї з Державною прикордонною службою України Мiнiстерства внутрiшнiх справ України (Рябий С. М.) забезпечити в установленому порядку подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     3. Цей наказ набирає чинностi з дня його офiцiйного опублiкування.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра внутрiшнiх справ України Трояна В. А.

Мiнiстр А. Б. Аваков
ПОГОДЖЕНО:
Перший заступник Генерального прокурора Д. Сторожук
Перший заступник Голови Служби безпеки України генерал-лейтенант П. Демчина
В. о. Голови Державної прикордонної служби України В. Серватюк
Голова Верховного Суду В. Данiшевська
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.