КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 14 серпня 2019 р. N 742


Про затвердження Технiчного регламенту щодо вимог до екодизайну для побутових духових шаф, варильних поверхонь та кухонних витяжок

     Вiдповiдно до статтi 5 Закону України "Про технiчнi регламенти та оцiнку вiдповiдностi" Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Затвердити Технiчний регламент щодо вимог до екодизайну для побутових духових шаф, варильних поверхонь та кухонних витяжок, що додається до оригiналу.

     2. Державному агентству з енергоефективностi та енергозбереження забезпечити впровадження Технiчного регламенту, затвердженого цiєю постановою.

     3. Внести до перелiку видiв продукцiї, щодо яких органи державного ринкового нагляду здiйснюють державний ринковий нагляд, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 28 грудня 2016 р. N 1069 (Офiцiйний вiсник України, 2017 р., N 50, ст. 1550), змiну, що додається.

     4. Ця постанова набирає чинностi через шiсть мiсяцiв з дня її опублiкування.

Прем'єр-мiнiстр України В. ГРОЙСМАН

Iнд. 21

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 14 серпня 2019 р. N 742

ЗМIНА,
що вноситься до перелiку видiв продукцiї, щодо яких органи державного ринкового нагляду здiйснюють державний ринковий нагляд

     Доповнити перелiк пунктом 521 такого змiсту:

"521. Побутовi духовi шафи, варильнi поверхнi та кухоннi витяжки постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 14 серпня 2019 р. N 742 "Про затвердження Технiчного регламенту щодо вимог до екодизайну для побутових духових шаф, варильних поверхонь та кухонних витяжок" Держпродспоживслужба".
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.