ПРАВЛIННЯ НАЦIОНАЛЬНОГО БАНКУ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

вiд 1 червня 2020 року N 70


Про внесення змiни до Положення про встановлення офiцiйного курсу гривнi до iноземних валют та розрахунку довiдкового значення курсу гривнi до долара США й облiкової цiни банкiвських металiв

     Вiдповiдно до статей 7, 15, 36, 56 Закону України "Про Нацiональний банк України", з метою вдосконалення розрахунку офiцiйного курсу гривнi до iноземних валют Правлiння Нацiонального банку України постановляє:

     1. Пункт 9 роздiлу III Положення про встановлення офiцiйного курсу гривнi до iноземних валют та розрахунку довiдкового значення курсу гривнi до долара США й облiкової цiни банкiвських металiв, затвердженого постановою Правлiння Нацiонального банку України вiд 10 грудня 2019 року N 148, викласти в такiй редакцiї:

     "9. Числове значення офiцiйного курсу гривнi до долара США визначається як сума гривень за 1 одиницю iноземної валюти, до iнших iноземних валют, крiм долара США, та облiкової цiни банкiвських металiв - вiдповiдно до перелiкiв iноземних валют та банкiвських металiв, зазначених у пунктi 5 роздiлу II цього Положення.

     Офiцiйний курс гривнi до iноземних валют установлюється з точнiстю до чотирьох десяткових знакiв, крiм уточненого офiцiйного курсу гривнi до СПЗ, який установлюється з точнiстю до шести десяткових знакiв. Облiкова цiна банкiвських металiв розраховується з точнiстю до двох десяткових знакiв.".

     2. Постанова набирає чинностi з дня, наступного за днем її офiцiйного опублiкування.

Голова Я. Смолiй
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.