ЗАКОН  УКРАЇНИ

Про внесення змiни до роздiлу XXI "Прикiнцевi та перехiднi положення" Митного кодексу України у зв'язку iз втратою чинностi Законом України "Про створення вiльної економiчної зони "Крим" та про особливостi здiйснення економiчної дiяльностi на тимчасово окупованiй територiї України"

     Верховна Рада України постановляє:

     I. Пункт 51 роздiлу XXI "Прикiнцевi та перехiднi положення" Митного кодексу України (Вiдомостi Верховної Ради України, 2012 р., NN 44 - 48, ст. 552) викласти в такiй редакцiї:

     "51. На перiод дiї Закону України "Про забезпечення прав i свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованiй територiї України" норми цього Кодексу застосовуються з урахуванням цього закону.

     До закiнчення режиму тимчасової окупацiї Автономної Республiки Крим та мiста Севастополя митнi платежi, встановленi цим Кодексом, щодо товарiв, якi перемiщуються через митний кордон України з та на тимчасово окуповану територiю Автономної Республiки Крим та мiста Севастополя, не справляються".

     II. Прикiнцевi положення

     1. Цей Закон набирає чинностi з дня, наступного за днем його опублiкування, але не ранiше дня набрання чинностi Законом України "Про визнання таким, що втратив чиннiсть, Закону України "Про створення вiльної економiчної зони "Крим" та про особливостi здiйснення економiчної дiяльностi на тимчасово окупованiй територiї України" та про внесення змiн до деяких законодавчих актiв України".

     2. Кабiнету Мiнiстрiв України у мiсячний строк з дня набрання чинностi цим Законом:

     привести свої нормативно-правовi акти у вiдповiднiсть iз цим Законом;

     забезпечити прийняття нормативно-правових актiв, необхiдних для реалiзацiї цього Закону;

     забезпечити перегляд та приведення центральними органами виконавчої влади їх нормативно-правових актiв у вiдповiднiсть iз цим Законом.

Президент України В. ЗЕЛЕНСЬКИЙ

м. Київ
1 липня 2021 року
N 1619-IX

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.