ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
БОРИСПIЛЬСЬКА МИТНИЦЯ
НАКАЗ
аеропорт Бориспiль
25 жовтня 2005 р. | N 572 |
---|
Щодо здiйснення в пунктi Пропуску через державний
кордон України "Бориспiль" митного контролю
i митного оформлення м'яса та м'ясопродуктiв
З метою запобiгання проникнення на територiю України вiрусу "пташиного грипу", вжиття протиепiдемiологiчних заходiв, захисту безпеки та здоров'я громадян, а також недопущення забруднення навколишнього природного становища, з урахуванням положень Митного кодексу України та вимог Держмитслужби України (листи вiд 14.10.05 N 11/1-9/12860-ЕП, вiд 19.10.05 N 11/1-9/13064-ЕП, вiд 20.10.05 N 11/1-9/13184-ЕП i вiд 20.10.05 N 11/1-9/13185-ЕП i вiд 24.10.05 N 11/2-9/13244-ЕП Про митний контроль та митне оформлення м'яса та м'ясопродуктiв, що ввозяться в Україну з метою iмпорту та переробки на митнiй територiї України) наказую:
1. До окремого розпорядження Держмитслужби України митний контроль i митне оформлення м'яса та м'ясопродуктiв за кодами УКТЗЕД, визначеними Держмитслужбою України, що перемiщуються в пунктi пропуску через державний кордон України "Бориспiль" з метою оформлення в режим iмпорту (реiмпорту), митного лiцензiйного складу та переробки на митнiй територiї України, а також вивозяться пiсля їх переробки на цiй територiї, здiйснювати вiдповiдно до пунктiв 1 - 4 листа Держмитслужби вiд 14.10.05 N 11/1-9/12860-ЕП.
2. Для проведення комiсiйного контролю за iдентифiкацiєю i завантаженням в транспортнi засоби м'яса та м'ясопродуктiв, що перебували на митнiй територiї України в режимi переробки та вивозяться за межi України, та/або для комiсiйної перевiрки результатiв митного оформлення таких м'яса та м'ясопродуктiв створити комiсiю в складi:
Голова комiсiї - начальник вантажного вiддiлу.
Члени комiсiї:
- заступник начальника вiддiлу оперативного реагування та проведення спецiальних операцiй;
- заступник начальника вiддiлу контролю транспортних засобiв;
- заступник начальника вiддiлу митних платежiв;
- заступник начальника вiддiлу контролю митної вартостi та номенклатури.
Результати роботи вiдображати на зворотному боцi вiдповiдного аркуша ВМД, що залишається в справах митницi, шляхом учинення запису "Правильнiсть здiйснення митного оформлення пiдтверджено", завiряти його членам комiсiї особистим пiдписом iз зазначенням прiзвищ, iмен та по батьковi.
3. Загальний контроль i координацiю заходiв, пов'язаних з митним контролем i митним оформленням м'яса та м'ясопродуктiв, покласти на першого заступника начальника митницi.
4. Начальникам вантажного вiддiлу i вiддiлу контролю транспортних засобiв:
здiйснювати перевiрку результатiв митного контролю й митного оформлення м'яса та м'ясопродуктiв посадовими особами пiдпорядкованих пiдроздiлiв;
результати перевiрки вiдображати на зворотному боцi першого примiрника ВМД записом "З результатами митного контролю та митного оформлення згоден" й засвiдчувати його особистим пiдписом.
5. Заступнику начальника митницi - начальнику Служби митної варти та боротьби з контрабандою, начальникам вантажного вiддiлу, вiддiлiв iнформацiйної роботи та митної статистики, контролю транспортних засобiв, митних платежiв, контролю митної вартостi та номенклатури i контролю за перемiщенням товарiв довести цей наказ до вiдома особового складу пiдпорядкованих пiдроздiлiв та забезпечити безумовне його виконання.
6. Начальникам вантажного вiддiлу, вiддiлу контролю транспортних забезпечити iнформування суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi з порядком здiйснення митного контролю та митного оформлення м'яса та м'ясопродуктiв.
7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника начальника митницi.
Загальний контроль залишаю за собою.
Т.в.о. начальника митницi | Ю.О.Кульбако |