ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
07.12.05 | N 11/4-29/15653-ЕП |
---|
Начальникам регiональних митниць, митниць |
На виконання заходiв щодо
посилення митного контролю за операцiями з
цукром (п.8 доручення Т.в.о. Голови Державної
митної служби України N 115/1 вiд 04.11.05 р.) з метою
надання допомоги при визначеннi прiоритетних
завдань, якi повиннi ставитися перед експертними
пiдроздiлами Центрального митного управлiння
лабораторних дослiджень та експертної роботи,
надаємо перелiк питань, якi можуть бути вирiшенi
фахiвцями експертних пiдроздiлiв на сьогоднiшнiй
день, при дослiдженнi цукровмiсних продуктiв.
Перелiк питань для здiйснення класифiкацiї цукровмiсних продуктiв згiдно з ТН ЗЕД
Товарна позицiя (пiдкатегорiя) | Перелiк питань |
1701 | 1) визначення поляризацiї цукру, масової частки
цукрози в перерахунку на суху речовину; 2) для цукру-сирцю - визначення масової частки iнвертного цукру (або редукуючих речовин); 3) визначення природи сировини. |
1702 | 1) iдентифiкацiя продукту та визначення вмiсту
компонентiв, що впливають на класифiкацiю
(наприклад, наявнiсть фруктози у глюкозному
сиропi; вмiст редукуючих речовин у
мальтодекстринi) 2) встановлення наявностi барвникiв, ароматизаторiв |
1703 | Iдентифiкацiя продукту та можливiсть вiднесення до товарної позицiї 1702 |
1806 10 | Визначення масової частки цукрози, вмiсту какао-порошку |
2106 90 20 - 2106 90 59 |
Визначення вмiсту цукрози, глюкози, iзоглюкози; наявностi крохмалю та молочного жиру |
Заступник Голови Служби |
О.П. Шейко |