ДЕРЖАВНИЙ МИТНИЙ КОМIТЕТ УКРАЇНИ
04.03.96 | N 11/2-1376 |
---|
Надсилаємо Методику розрахунку
перевiдних коефiцiєнтiв плодовоовочевих консервiв
в умовнi банки з метою використання при
нарахуваннi ввiзного мита на овочi i фрукти
консервованi, встановленого вiдповiдно до постанови
Кабiнету мiнiстрiв України вiд 16 сiчня 1996р. N 94 "Про
внесення змiн до ставок ввiзного мита на окремi
види товарiв i деяких рiшень Уряду України"
Додаток: зазначене на 1 сторiнцi.
Методика розрахунку перевiдних коефiцiєнтiв плодоовочевих консервiв в умовнi банки
Плодоовочевi i фруктовi консерви обраховуються в умовних одиницях (банках). За умовну одиницю прийнята маса консервiв вагою 400г.
Для визначення коефiцiєнту перерахунку фiзичних банок в умовнi використовується формула:
М
К = ------ , де
400
К - коефiцiєнт перерахунку
М - маса нетто продукцiї в фiзичнiй банцi,(г)
400 - вага умовної банки,(г)
Тобто, прийнятi такi одиницi обрахунку:
одна умовна банка(уб) це 400
одна тисяча умовних банок (туб) це 400 кг
один мiлiон умовних банок (муб) це 400 тонн.
Заступник мiнiстра | Л.М. Подоленюк |