ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Н А К А З

16.09.2002 N 496


Про внесення змiн до Порядку пiльгового митного оформлення вантажiв, що надходять в Україну в рамках Угоди мiж Україною i США щодо надання допомоги Українi в лiквiдацiї стратегiчної ядерної зброї, а також запобiгання розповсюдженню зброї масового знищення вiд 25 жовтня 1993 року, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 28.10.98 N 665

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
24 вересня 2002 р. за N 777/7065


     З метою вдосконалення порядку пiльгового митного оформлення вантажiв, що надходять в Україну в рамках Угоди мiж Україною i США щодо надання допомоги Українi в лiквiдацiї стратегiчної ядерної зброї, а також запобiгання розповсюдженню зброї масового знищення, НАКАЗУЮ:

     1. Унести змiни до Порядку пiльгового митного оформлення вантажiв, що надходять в Україну в рамках Угоди мiж Україною i США щодо надання допомоги Українi в лiквiдацiї стратегiчної ядерної зброї, а також запобiгання розповсюдженню зброї масового знищення вiд 25 жовтня 1993 року, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 28.10.98 N 665 i зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 11.11.98 за N 719/3159, а саме:

     1.1. Доповнити пункт 3 абзацами такого змiсту:

     "Витратнi матерiали та запаснi частини, що надходять у складi вантажiв на адреси представництв пiдрядникiв Агентства зменшення загрози Мiнiстерства оборони США, якi виконують роботи в рамках Угоди, i оформленi в режимi тимчасового ввезення, надалi оформлюються в режимi iмпорту за умови подання Держмитслужбi України довiдки про цiльове використання майна на митнiй територiї України (додаток 3) та перелiку використаного майна (додаток 4).

     Довiдку про цiльове використання майна на митнiй територiї України пiдписує керiвник мiнiстерства або iншого центрального органу виконавчої влади, вiдповiдального за реалiзацiю Угоди.

     Пiдставою для пiльгового митного оформлення в режимi iмпорту майна, яке було попередньо оформлене в режимi тимчасового ввезення, є письмове пiдтвердження Державною митною службою України належностi цих вантажiв до таких, що надходять в Україну в рамках Угоди. Такi пiдтвердження, копiї довiдок про цiльове використання майна на митнiй територiї України та перелiки використаного майна надсилаються на адресу митницi, у зонi дiяльностi якої здiйснюється митне оформлення. При цьому в графi 47 iмпортної вантажної митної декларацiї всi визначенi умовнi платежi нараховуються в установленому порядку".

     1.2. Доповнити Порядок додатками 3, 4.

     2. Управлiнню нетарифного регулювання (Пашинний О.I.) та Управлiнню правової роботи (Мельник М.В.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     3. Управлiнню справами (Карпенко В.П.) забезпечити доведення цього наказу до вiдома митних органiв.

     4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Служби Шейка О.П.

Голова Служби М.Каленський

 

Додаток 3
до Порядку пiльгового митного оформлення вантажiв, що надходять в Україну в рамках Угоди мiж Україною i США щодо надання допомоги Українi в лiквiдацiї стратегiчної ядерної зброї, а також запобiгання розповсюдженню зброї масового знищення вiд 25 жовтня 1993 року
 

ДОВIДКА
N ___ вiд "___" ____________ 200_ р.
про цiльове використання на митнiй територiї України майна, оформленого за вантажною митною декларацiєю

N ____ вiд _______________

Угода мiж Україною i США щодо надання допомоги Українi в лiквiдацiї стратегiчної ядерної зброї, а також запобiгання розповсюдженню зброї масового знищення вiд 25 жовтня 1993 року.

Програма: спiльна американсько-українська програма знищення стратегiчної ядерної зброї "НАННА-ЛУГАРА".

Одержувач:  
(назва представництва та його адреса)
 
Номер i дата договору (контракту):  
Назва митницi та структурного пiдроздiлу, що здiйснює митне оформлення:
 
 
(посада керiвника мiнiстерства або iншого центрального органу виконавчої влади, вiдповiдального за реалiзацiю Угоди)
   
(пiдпис керiвника) (iнiцiали, прiзвище)

М. П.

 

Додаток 4
до Порядку пiльгового митного оформлення вантажiв, що надходять в Україну в рамках Угоди мiж Україною i США щодо надання допомоги Українi в лiквiдацiї стратегiчної ядерної зброї, а також запобiгання розповсюдженню зброї масового знищення вiд 25 жовтня 1993 року

ПЕРЕЛIК МАЙНА,
яке оформлено в режимi тимчасового ввезення за вантажною митною декларацiєю
N ___ вiд ____________ та використано за цiльовим призначенням у рамках спiльної американсько-української програми знищення стратегiчної ядерної зброї "НАННА-ЛУГАРА"

N з/п Назва майна Одиниця вимiру Кiлькiсть
1 2 3 4
       
       

 

Командир вiйськової частини N ___ ____________________
(iнiцiали, прiзвище)
______________________
(вiйськове звання)

М. П.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.