МIНIСТЕРСТВО ЕКОНОМIКИ ТА З ПИТАНЬ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ IНТЕГРАЦIЇ УКРАЇНИ

Н А К А З

24.04.2003 N 107


Про внесення змiн до деяких нормативних актiв

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
14.05.2003 р. за N 367/7688

     Вiдповiдно до Закону України "Про застосування спецiальних заходiв щодо iмпорту вУкраїну" наказую:

     1. Унести такi змiни до таких нормативних актiв:

     1.1. У Порядку лiцензування iмпорту в Україну, щодо якого застосовуються спецiальнi заходи згiдно з рiшеннями Мiжвiдомчої комiсiї з мiжнародної торгiвлi, затвердженому наказом Мiнiстерства економiки та з питань європейської iнтеграцiї України вiд 01.08.2002 N 232 (iз змiнами, унесеними наказом Мiнiстерства економiки та з питань європейської iнтеграцiї України вiд 03.01.2003 N 5 та зареєстрованому в Мiнiстерствi юстицiї України 21.08.2002 за N 685/6973:

     у пунктi 2:

     пiдпункт 2.1 доповнити абзацом другим такого змiсту:

     "Приймання заявок на iмпорт товару розпочинається за 14 робочих днiв до першого дня вiдповiдного квотового перiоду";

     пiдпункт 2.6 викласти в такiй редакцiї:

     "2.6. Загальний обсяг заявок вiд одного iмпортера на одержання спецiальних лiцензiй в межах установлених квот не повинен перевищувати 35 вiдсоткiв обсягу квотового перiоду або iншого перiоду, якщо це передбачено вiдповiдним рiшенням Комiсiї";

     пiдпункт 2.10 викласти в такiй редакцiї:

     "2.10. Оригiналсертифiката про походження товару, виданого уповноваженими органами країни експорту, повертається заявнику разом з оформленоюлiцензiєю".

     1.2. У наказi Мiнiстерства економiки та з питань європейської iнтеграцiї України вiд 16.12.2002 N 369 "Про застосування спецiальних заходiв щодо iмпорту в Україну нових легкових автомобiлiв походженням з Росiйської Федерацiї", зареєстрованому в Мiнiстерствi юстицiї України 26.12.2002 за N 1008/7296, абзац перший пiдпункту 1.8 пункту 1 викласти в новiй редакцiї:

     "До комплекту документiв, якi подаються для отримання лiцензiї на iмпорт товару, зазначеного в пунктi 1.1 цього наказу, необхiдно додавати також оригiнал та копiю сертифiката про походження товару iз зазначенням номерiв двигуна та кузова кожного автомобiля, виданого уповноваженими органами країни експорту, який повертається заявнику разом з оформленою лiцензiєю".

     2. Управлiнню нетарифного регулювання та контрактного облiку департаменту торговельних обмежень та контролю за зовнiшньоекономiчною дiяльнiстю разом з юридичним департаментом забезпечити реєстрацiю цього наказу в Мiнiстерствi юстицiї України в установлений законодавством термiн.

     3. Управлiнню нетарифного регулювання та контрактного облiку пiсля державної реєстрацiї разом з адмiнiстративним департаментом довести цей наказ до вiдома Державної митної служби України, Мiнiстерства економiки Автономної Республiки Крим, обласних, Київської та Севастопольської мiських державних адмiнiстрацiй.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Державного секретаря Стеценка В.О.

Мiнiстр економiки та з питань європейської iнтеграцiї України В.Хорошковський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.