МIНIСТЕРСТВО ОСВIТИ I НАУКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

06.09.2005 N 514


Про внесення змiн та доповнень до Порядку застосування фiнансових санкцiй до суб'єктiв господарювання за порушення вимог Закону України "Про особливостi державного регулювання дiяльностi суб'єктiв господарювання, пов'язаної з виробництвом, експортом, iмпортом дискiв для лазерних систем зчитування"

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
10 жовтня 2005 р. за N 1177/11457


     У зв'язку з прийняттям Закону України вiд 06.07.2005 N 2734-IV "Про внесення змiн до деяких законодавчих актiв України (щодо впорядкування операцiй, пов'язаних з виробництвом, експортом, iмпортом дискiв для лазерних систем зчитування, обладнання та сировини для їх виробництва)" наказую:

     1. Унести до Порядку застосування фiнансових санкцiй до суб'єктiв господарювання за порушення вимог Закону України "Про особливостi державного регулювання дiяльностi суб'єктiв господарювання, пов'язаної з виробництвом, експортом, iмпортом дискiв для лазерних систем зчитування", затвердженого наказом Мiнiстерства освiти i науки України вiд 28.10.2002 N 619 та зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 12.11.2002 за N 896/7184, та наказу, про його затвердження, змiни та доповнення, що додаються.

     2. Державному департаменту iнтелектуальної власностi Мiнiстерства освiти i науки України в установленому порядку забезпечити державну реєстрацiю в Мiнiстерствi юстицiї України та публiкацiю у засобах масової iнформацiї змiн i доповнень до Порядку.

     3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на голову Державного департаменту iнтелектуальної власностi Мiнiстерства освiти i науки України Паладiя М.В.

Т.в.о. Мiнiстра А.Г.Богомолов

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Мiнiстерства освiти i науки України
06.09.2005 N 514
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
10 жовтня 2005 р. за N 1177/11457

ЗМIНИ ТА ДОПОВНЕННЯ
до Порядку застосування фiнансових санкцiй до суб'єктiв господарювання за порушення вимог Закону України "Про особливостi державного регулювання дiяльностi суб'єктiв господарювання, пов'язаної з виробництвом, експортом, iмпортом дискiв для лазерних систем зчитування" та наказу про його затвердження

     1. У назвi та текстi наказу, у назвi Порядку, у текстi та додатках пiсля слiв "дискiв для лазерних систем зчитування" доповнити словом "матриць" у вiдповiдних вiдмiнках.

     2. У пунктi другому Порядку:

     2.1. В абзацi п'ятому слово "наявностi" замiнити словом "нанесення";

     2.2. Доповнити абзацом шостим такого змiсту:

     "експорту, iмпорту дискiв для лазерних систем зчитування, матриць, обладнання та сировини, передбачених цим Законом, без наявностi лiцензiї - 200 вiдсоткiв вартостi iмпортованої чи експортованої продукцiї, але не менше 3000 неоподатковуваних мiнiмумiв доходiв громадян".

Т.в.о. голови Державного департаменту iнтелектуальної власностi В.С.Дмитришин
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.