ДЕРЖАВНИЙ КОМIТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛIТИКИ ТА ПIДПРИЄМНИЦТВА
МIНIСТЕРСТВО ОСВIТИ I НАУКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

24.11.2005 N 107/676


Про внесення змiн та доповнень до Порядку контролю за додержанням Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з виробництва дискiв для лазерних систем зчитування

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
16 грудня 2005 р. за N 1516/11796


     У зв'язку з прийняттям Закону України вiд 06.07.2005 N 2734-IV "Про внесення змiн до деяких законодавчих актiв України (щодо впорядкування операцiй, пов'язаних з виробництвом, експортом, iмпортом дискiв для лазерних систем зчитування, обладнання та сировини для їх виробництва)" наказуємо:

     1. Внести змiни та доповнення до Порядку контролю за додержанням Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з виробництва дискiв для лазерних систем зчитування, затвердженого спiльним наказом Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва, Мiнiстерства освiти i науки України вiд 21.02.2003 N 12/93, зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 17.03.2003 за N 211/7532, та наказу про його затвердження, що додаються.

     2. Департаменту реєстрацiї та лiцензування Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва (Барбелюк О. Б.), управлiнню контролю за дотриманням законодавства у сферi iнтелектуальної власностi Державного департаменту iнтелектуальної власностi Мiнiстерства освiти i науки України (Нiкулеско С.Г.) в установленому порядку забезпечити державну реєстрацiю в Мiнiстерствi юстицiї України та публiкацiю у засобах масової iнформацiї змiн та доповнень до Порядку.

     3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва Ващенка К.О. i Голову Державного департаменту iнтелектуальної власностi Мiнiстерства освiти i науки України Паладiя М. В.

Голова Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва А.В.Дашкевич
В.о. Мiнiстра освiти i науки України С.М.Нiколаєнко

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва i Мiнiстерства освiти i науки України
24.11.2005 N 107/676
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
16 грудня 2005 р. за N 1516/11796

ЗМIНИ ТА ДОПОВНЕННЯ
до Порядку контролю за додержанням Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з виробництва дискiв для лазерних систем зчитування, та наказу про його затвердження

     1. Назву та текст наказу, назву та текст Порядку та додаткiв до нього пiсля слiв "дискiв для лазерних систем зчитування" доповнити словом "матриць" у вiдповiдних вiдмiнках.

     2. У роздiлi 1 Порядку:

     у пунктi 1.1:

     абзац другий доповнити реченням такого змiсту: "Про внесення змiн до деяких законодавчих актiв України (щодо впорядкування операцiй, пов'язаних з виробництвом, експортом, iмпортом дискiв для лазерних систем зчитування, обладнання та сировини для їх виробництвом)";

     у абзацi четвертому слова та цифри "вiд 28 квiтня 2001 року N 411 "Про Порядок присвоєння спецiального iдентифiкацiйного коду для оптичних дискiв для лазерних систем зчитування" виключити;

     3. У роздiлi 5 Порядку:

     в абзацi п'ятому пункту 5.5.1 слова "коду матрицi" замiнити словами "коду прес-форми";

     пункт 5.5.1 доповнити абзацом восьмим наступного змiсту: "зберiгання облiкових документiв про виробництво дискiв для лазерних систем зчитування, матриць протягом строку, встановленого законодавством".

     4. У роздiлi 7 Порядку:

     пункт 7.1 викласти в наступнiй редакцiї:

     "7.1. З метою усунення порушень вимог законодавства у сферi виробництва дискiв для лазерних систем зчитування, матриць до лiцензiата застосовуються такi спецiальнi заходи:

     а) обмеження дiяльностi лiцензiата, тимчасова заборона дiяльностi лiцензiата;

     б) анулювання лiцензiї на виробництво дискiв для лазерних систем зчитування, матриць;

     в) тимчасове припинення дiї лiцензiї на виробництво дискiв для лазерних систем зчитування, матриць;

     г) опечатування та/або вилучення дискiв для лазерних систем зчитування, матриць, вироблених з порушенням вимог законодавства, а також обладнання та сировини для їх виробництва, що не вiдповiдають вимогам законодавства.

     Спецiальнi заходи, передбаченi в пiдпунктах "а - в", застосовуються за рiшенням центрального органу виконавчої влади у сферi iнтелектуальної власностi у порядку, визначеному Кабiнетом Мiнiстрiв України.

     Спецiальнi заходи, передбаченi в пiдпункту "г", застосовуються в порядку, визначеному в статтi 91 Закону України "Про особливостi державного регулювання дiяльностi суб'єктiв господарювання, пов'язаної з виробництвом, експортом, iмпортом дискiв для лазерних систем зчитування".

Директора Департаменту реєстрацiї та лiцензування Держпiдприємництва України О.Б.Барбелюк
Голова Державного департаменту iнтелектуальної власностi М.В.Паладiй
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.