ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМIНIСТРАЦIЯ УКРАЇНИ

НАКАЗ

26.01.2006 N 39


Про затвердження Змiн до Порядку роботи представникiв органу державної податкової служби на акцизних складах пiдприємств, що виробляють горiлку та лiкеро-горiлчанi вироби

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
13 лютого 2006 р. за N 129/12003


     Вiдповiдно до статтi 2 Закону України "Про державне регулювання виробництва i обiгу спирту етилового, коньячного i плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробiв", з метою пiдвищення ефективностi роботи представникiв органiв державної податкової служби на акцизних складах пiдприємств, що виробляють горiлку та лiкеро-горiлчанi вироби, запобiгання та боротьби з незаконним виробництвом продукцiї з умiстом спирту, посилення контролю за повнотою та своєчасним надходженням до бюджету акцизного збору наказую:

     1. Затвердити Змiни до Порядку роботи представникiв органу державної податкової служби на акцизних складах пiдприємств, що виробляють горiлку та лiкеро-горiлчанi вироби, затвердженого наказом Державної податкової адмiнiстрацiї України вiд 14 травня 2005 року N 178 та зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 27 травня 2005 року за N 583/10863, що додаються.

     2. Департаменту з питань адмiнiстрування акцизного збору i контролю за виробництвом та обiгом пiдакцизних товарiв (Гончар I.М.) подати цей наказ до Мiнiстерства юстицiї України для державної реєстрацiї.

     3. Департаменту iнформацiйної полiтики та масово-роз'яснювальної роботи (Андронова А.О.) у 10-денний термiн вiд дня державної реєстрацiї цього наказу довести його через засоби масової iнформацiї до вiдома платникiв податкiв.

     4. Адмiнiстративно-господарському департаменту (Рахуба А.М.) у триденний термiн вiд дня набрання чинностi цим наказом забезпечити його тиражування та надсилання державним податковим адмiнiстрацiям в Автономнiй Республiцi Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi.

     5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Лекаря С.I.

Голова О.I.Кiрєєв

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної податкової адмiнiстрацiї України
26.01.2006 N 39
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
13 лютого 2006 р. за N 129/12003

ЗМIНИ
до Порядку роботи представникiв органу державної податкової служби на акцизних складах пiдприємств, що виробляють горiлку та лiкеро-горiлчанi вироби

     1. У пунктi 2.2:

     1.1. Пiдпункт "б" пiсля слiв "беруть участь у проведеннi iнвентаризацiї" доповнити словом "спирту";

     1.2. Додати пiдпункт "ґ" такого змiсту:

     "ґ) присутнi у разi опломбування спиртосховища, цеху розливу та складу готової продукцiї пiсля закiнчення робочого дня".

Директор Департаменту з питань адмiнiстрування акцизного збору i контролю за виробництвом та обiгом пiдакцизних товарiв ДПА України I.М.Гончар
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.