Документ скасований: Наказ Мінфіну № 951 від 28.08.2012

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМIНIСТРАЦIЯ УКРАЇНИ

НАКАЗ

23.02.2006 N 88


Про затвердження Змiн до Порядку видачi, облiку, вiдстрочення та оплати (погашення) векселя (письмового зобов'язання), що видається суб'єктом пiдприємницької дiяльностi при здiйсненнi операцiї з давальницькою сировиною у зовнiшньоекономiчних вiдносинах

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
7 березня 2006 р. за N 239/12113


     Вiдповiдно до статтi 8 Закону України "Про державну податкову службу в Українi", статей 2 та 5 Закону України "Про операцiї з давальницькою сировиною у зовнiшньоекономiчних вiдносинах", статтi 2 Закону України "Про порядок погашення зобов'язань платникiв податкiв перед бюджетами та державними цiльовими фондами" та Закону України вiд 25 березня 2005 року N 2505-IV "Про внесення змiн до Закону України "Про Державний бюджет України на 2005 рiк" та деяких iнших законодавчих актiв України" наказую:

     1. Затвердити Змiни до Порядку видачi, облiку, вiдстрочення та оплати (погашення) векселя (письмового зобов'язання), що видається суб'єктом пiдприємницької дiяльностi при здiйсненнi операцiї з давальницькою сировиною у зовнiшньоекономiчних вiдносинах, затвердженого наказом Державної податкової адмiнiстрацiї України вiд 25.02.2002 N 83, зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 13.03.2002 за N 248/6536 (додаються).

     2. Директору Департаменту контролю за фiнансовими установами та операцiями у сферi ЗЕД Сисоєвiй Т.П. подати цей наказ до Мiнiстерства юстицiї України для державної реєстрацiї.

     3. Директору Департаменту iнформацiйної полiтики та масово-роз'яснювальної роботи Андроновiй А.О. у десятиденний строк пiсля державної реєстрацiї цього наказу забезпечити його оприлюднення.

     4. Директору Адмiнiстративно-господарського департаменту Рахубi А.М. у десятиденний строк пiсля державної реєстрацiї цього наказу забезпечити його тиражування та надсилання державним податковим адмiнiстрацiям в Автономнiй Республiцi Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi.

     5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Горбанського Б.М.

Голова О.I.Кiрєєв

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної податкової адмiнiстрацiї України
23.02.2006 N 88
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
7 березня 2006 р. за N 239/12113

ЗМIНИ
до Порядку видачi, облiку, вiдстрочення та оплати (погашення) векселя (письмового зобов'язання), що видається суб'єктом пiдприємницької дiяльностi при здiйсненнi операцiї з давальницькою сировиною у зовнiшньоекономiчних вiдносинах

     1. У роздiлi I:

     1.1. В абзацi другому пункту 1 слова "вексель - простий вексель" замiнити словами "вексель - простий авальований вексель або простий вексель".

     1.2. У пунктi 18:

     у першому реченнi абзацу першого пiсля слова "непогашення" додати слово "простого";

     в абзацi четвертому пiсля слова "оплати" додати слово "такого";

     додати новий абзац такого змiсту:

     "У разi непогашення векселедавцем у визначений строк простого авальованого векселя векселедержатель може опротестувати його в неплатежi згiдно iз законодавством i протягом одного робочого дня з моменту опротестування звернутися до банку, який здiйснив аваль векселя, з вимогою про його оплату. Банк зобов'язаний не пiзнiше операцiйного дня, що настає за днем звернення векселедержателя, переказати йому зазначену у векселi суму".

     2. Пункт 41 роздiлу III пiсля слова "видачi" доповнити словами "простого авальованого".

     3. У преамбулi та додатках 1, 4 та 5 слова та цифри "вiд 04.10.2001 N 2761-III "Про внесення змiн до Закону України" виключити.

Директор Департаменту контролю за фiнансовими установами та операцiями у сферi ЗЕД Т.П.Сисоєва
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.