ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ЧЕРНIГIВСЬКА МИТНИЦЯ

НАКАЗ

вiд 24 жовтня 2008 року N 576


Про втрату чинностi наказу Чернiгiвської митницi вiд 07.12.2005 N 546 "Про затвердження "Технологiї порядку нарахування, справляння та контролю повноти сплати єдиного збору в пунктах пропуску через державний кордон України"

Зареєстровано
в Головному управлiннi юстицiї у Чернiгiвськiй областi
17 листопада 2008 р. за N 54/715


     У зв'язку з достатнiм урегулюванням питання справляння єдиного збору у пунктах пропуску через державний кордон України Законом України вiд 12.07.2001 N 2659-III "Про внесення змiн до Закону України "Про запровадження єдиного збору, який справляється у пунктах пропуску через державний кордон України" та постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 24.10.2002 N 1569 "Про затвердження Порядку справляння єдиного збору у пунктах пропуску через державний кордон" наказую:

     1. Наказ Чернiгiвської митницi вiд 07.12.2005 N 546 "Про затвердження Технологiї порядку нарахування, справляння та контролю повноти сплати єдиного збору в пунктах пропуску через державний кордон України", зареєстрований в Чернiгiвському обласному управлiннi юстицiї 29.12.2005 за N 54/584, вважати таким, що втратив чиннiсть.

     2. Головному iнспектору зв'язкiв з громадськiстю забезпечити офiцiйне опублiкування цього наказу.

     3. Начальнику служби фiнансiв, бухгалтерського облiку та звiтностi - головному бухгалтеру митницi видiлити кошти для забезпечення офiцiйного опублiкування цього наказу.

     4. Начальнику юридичного вiддiлу забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Головного управлiння юстицiї у Чернiгiвськiй областi.

     5. Начальнику загального вiддiлу довести наказ до начальника служби фiнансiв, бухгалтерського облiку та звiтностi - головного бухгалтера митницi, головного iнспектора зв'язкiв з громадськiстю, начальникiв вiддiлiв: митного оформлення N 2, органiзацiї митного контролю, юридичного, начальникiв митних постiв: "Новi Яриловичi", "Сенькiвка", "Енергiя", "Щорс".

     6. Заступнику начальника митницi у вiдповiдностi до розподiлу обов'язкiв, начальникам: вiддiлу митного оформлення N 2, начальникiв митних постiв: "Новi Яриловичi", "Сенькiвка", "Енергiя", "Щорс" забезпечити контроль за виконанням вимог даного наказу.

     7. Установити, що цей наказ набирає чинностi через 5 днiв з дня його офiцiйного опублiкування.

     8. Контроль за виконання цього наказу покласти на заступника начальника митницi Бушуєва Б. С.

     Загальний контроль залишаю за собою.

Начальник митницi С. I. Ярмольський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.