Документ скасований: Наказ КРМ № 605 від 31.05.2010

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
Київ

18 вересня 2009 р. N 869


Про введення в дiю Тимчасової технологiчної схеми проведення перевiрки обґрунтованостi звiльнення вiд оподаткування при митному оформленнi транспортних засобiв, що належать громадянам

     Вiдповiдно до статтi 8 Закону України "Про порядок ввезення (пересилання) в Україну, митного оформлення й оподаткування особистих речей, товарiв та транспортних засобiв, що ввозяться (пересилаються) громадянами на митну територiю України", пункту 3.4 наказу Державної митної служби України вiд 16.06.09 N 560 "Про затвердження Змiн до Правил митного контролю та митного оформлення транспортних засобiв, що перемiщуються громадянами через митний кордон України" та з метою удосконалення процедури митного контролю та митного оформлення транспортних засобiв, що перемiщуються громадянами через митний кордон України, наказую:

     1. Затвердити та ввести в дiю Тимчасову технологiчну схему проведення перевiрки обґрунтованостi звiльнення вiд оподаткування при митному оформленнi транспортних засобiв, що належать громадянам (додається).

     2. Створити та затвердити комiсiю для проведення перевiрки обґрунтованостi звiльнення вiд оподаткування при митному оформленнi транспортних засобiв, що належать громадянам (додається).

     3. Затвердити форму аркуша погодження митного оформлення транспортного засобу зi звiльненням вiд оподаткування (додається).

     4. Начальнику вiддiлу оформлення транспортних засобiв опрацювати з особовим складом Тимчасову технологiчну схему та керуватись нею пiд час здiйснення митного контролю та митного оформлення транспортних засобiв, що ввозяться на митну територiю України вiдповiдними категорiями громадян.

     5. Начальнику вiддiлу органiзацiйного та документального забезпечення Кругльовiй О.П. довести наказ до особового складу митницi згiдно з розрахунком розсилки.

     6. Наказ Київської регiональної митницi вiд 28.03.08 N 268 "Про введення в дiю Тимчасової технологiчної схеми проведення аналiзу та перевiрки документiв, що надаються громадянами пiд час оформлення транспортних засобiв з наданням пiльг" вважати таким, що втратив чиннiсть.

     7. Контроль за виконанням наказу покласти на начальника вiддiлу оформлення транспортних засобiв Макарука С.О.

     8. Загальний контроль покласти на заступника начальника Київської регiональної митницi Ольховика О. М.

Начальник Київської регiональної митницi Ю.М. Дворак

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Київської регiональної митницi
вiд 18 вересня 2009 р. N 869

Тимчасова технологiчна схема
проведення перевiрки обґрунтованостi звiльнення вiд оподаткування при митному оформленнi транспортних засобiв, що належать громадянам

     1. Для вирiшення питання про можливiсть звiльнення транспортних засобiв (далi ТЗ) вiд оподаткування посадова особа вiддiлу оформлення транспортних засобiв, перевiряє вiдомостi та документи на вiдповiднiсть вимогам Закону України вiд 13.09.01 N 2681-III "Про порядок ввезення (пересилання) в Україну, митного оформлення й оподаткування особистих речей, товарiв та транспортних засобiв, що ввозяться (пересилаються) громадянами на митну територiю України".

     2. Перевiрка обґрунтованостi звiльнення вiд оподаткування при митному оформленнi ТЗ, що належать громадянам здiйснюється комiсiєю Київської регiональної митницi (додається).

     3. Висновок комiсiї щодо можливостi здiйснення митного оформлення ТЗ зi звiльненням вiд оподаткування вiдображається у виглядi письмової резолюцiї кожного з членiв комiсiї на аркушi погодження (додається).

     4. Аркуш погодження з резолюцiєю начальника вiддiлу оформлення транспортних засобiв або особи, що його замiщує, та документи, що є пiдставою для здiйснення митного оформлення ТЗ зi звiльненням вiд оподаткування передаються до вiддiлу органiзацiйного та документального забезпечення.

     5. Пiсля реєстрацiї у вiддiлi органiзацiйного та документального забезпечення, аркуш погодження та документи, що є пiдставою для здiйснення митного оформлення ТЗ зi звiльненням вiд оподаткування передаються на опрацювання членам комiсiї.

     6. Розгляд документiв, що є пiдставою для надання пiльг в оподаткуваннi, здiйснюється членами комiсiї в наступному порядку:

     - начальник вiддiлу оформлення транспортних засобiв або особа, яка його замiщує;

     - начальник вiддiлу контролю митної вартостi або особа, яка його замiщує;

     - начальник вiддiлу митних платежiв або особа, яка його замiщує;

     - начальник вiддiлу митної варти служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил або особа, яка його замiщує;

     - начальник юридичного вiддiлу або особа, яка його замiщує;

     - начальник вiддiлу внутрiшньої безпеки або особа, яка його замiщує.

     7. Митне оформлення ТЗ зi звiльненням вiд оподаткування здiйснюється за рiшенням начальника Київської регiональної митницi або його заступника, вiдповiдно до розподiлу обов'язкiв, прийнятим на пiдставi позитивного висновку комiсiї та вiдображеним як резолюцiя на аркушi погодження.

     8. Аркуш погодження та документи, що є пiдставою для здiйснення митного оформлення ТЗ зi звiльненням вiд оподаткування, вiддiлом органiзацiйного та документального забезпечення передається у вiддiл оформлення транспортних засобiв для здiйснення подальшого митного оформлення вiдповiдно до рiшення начальника Київської регiональної митницi або його заступника.

Начальник вiддiлу оформлення транспортних засобiв С.О. Макарук

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Київської регiональної митницi
вiд 18 вересня 2009 р. N 869

Склад комiсiї
для проведення перевiрки обґрунтованостi звiльнення вiд оподаткування при митному оформленнi транспортних засобiв, що належать громадянам

     Голова комiсiї - заступник начальника Київської регiональної митницi згiдно з розподiлом обов'язкiв.

     Члени комiсiї:

     1. Начальник вiддiлу оформлення транспортних засобiв або особа, яка його замiщує;

     2. Начальник вiддiлу контролю митної вартостi або особа, яка його замiщує;

     3. Начальник вiддiлу митних платежiв або особа, яка його замiщує;

     4. Начальник вiддiлу митної варти служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил або особа, яка його замiщує;

     5. Начальник юридичного вiддiлу або особа, яка його замiщує;

     6. Начальник вiддiлу внутрiшньої безпеки або особа, яка його замiщує.

Начальник вiддiлу оформлення транспортних засобiв С.О. Макарук

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Київської регiональної митницi
вiд 18 вересня 2009 р. N 869

Форма

АРКУШ ПОГОДЖЕННЯ
митного оформлення транспортного засобу зi звiльненням вiд оподаткування

Комiсiєю, створеною вiдповiдно до наказу начальника Київської регiональної митницi вiд __________N___ "Про введення в дiю Тимчасової технологiчної схеми проведення перевiрки обґрунтованостi звiльнення вiд оподаткування при митному оформленнi транспортних засобiв, що належать громадянам", розглянуто документи щодо можливостi здiйснення митного оформлення транспортного засобу зi звiльненням вiд оподаткування:
- П.I.Б. власника:  
- марка, модель:  
- кузов N  
- рiк виготовлення  
 
Висновки комiсiї:
Начальник вiддiлу оформлення транспортних засобiв (особа, яка його замiщує)
 
 
 
 
 
"____"_______________20__р.
(дата)
_________________
(пiдпис)
(_____________________)
(П.I.Б.)
  
Начальник вiддiлу контролю митної вартостi (особа, яка його замiщує)
 
 
 
 
 
"____"_______________20__р.
(дата)
_________________
(пiдпис)
(_____________________)
(П.I.Б.)
  
Начальник вiддiлу митних платежiв (особа, яка його замiщує)
 
 
 
 
 
"____"_______________20__р.
(дата)
_________________
(пiдпис)
(_____________________)
(П.I.Б.)
  
Начальник вiддiлу митної варти СБК та ПМП (особа, яка його замiщує)
 
 
 
 
 
"____"_______________20__р.
(дата)
_________________
(пiдпис)
(_____________________)
(П.I.Б.)
  
Начальник юридичного вiддiлу (особа, яка його замiщує)
 
 
 
 
 
"____"_______________20__р.
(дата)
_________________
(пiдпис)
(_____________________)
(П.I.Б.)
  
Начальник вiддiлу внутрiшньої безпеки (особа, яка його замiщує)
 
 
 
 
 
"____"_______________20__р.
(дата)
_________________
(пiдпис)
(_____________________)
(П.I.Б.)
  
Рiшення:
Начальник Київської регiональної митницi (заступник начальника Київської регiональної митницi)
 
 
 
 
 
"____"_______________20__р.
(дата)
_________________
(пiдпис)
(_____________________)
(П.I.Б.)
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.