МIНIСТЕРСТВО ПРОМИСЛОВОЇ ПОЛIТИКИ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 25 серпня 2009 року N 573/788


Про визнання таким, що втратив чиннiсть, наказу Мiнiстерства промислової полiтики України та Державної митної служби України вiд 03.11.99 N 382/703

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
9 вересня 2009 р. за N 845/16861


     З метою приведення власних нормативно-правових актiв у вiдповiднiсть iз Законами України "Про металобрухт", "Про ставки вивiзного (експортного) мита на брухт легованих чорних металiв, брухт кольорових металiв та напiвфабрикатiв з їх використанням" наказуємо:

     1. Визнати таким, що втратив чиннiсть, наказ Мiнiстерства промислової полiтики України та Державної митної служби України вiд 03.11.99 N 382/703 "Про оформлення операцiй з експорту зливкiв кольорових металiв та їх сплавiв", зареєстрований в Мiнiстерствi юстицiї України 03.11.99 за N 753/4046 (iз змiнами).

     2. Департаменту науково-технiчного забезпечення та енергоефективностi промисловостi Мiнiстерства промислової полiтики України забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України в установленому законодавством порядку.

     3. Цей наказ набирає чинностi через 10 днiв пiсля його офiцiйного опублiкування.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра промислової полiтики Севернюка В. В. та заступника Голови Державної митної служби Федорова О. О.

Мiнiстр промислової полiтики України В. С. Новицький
Голова Державної митної служби України А. В. Макаренко
ПОГОДЖЕНО:
В. о. Мiнiстра фiнансiв України I. I. Уманський
Т. в. о. Голови Державної служби експортного контролю України О. М. Гришуткiн
Голова Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва О. Кужель
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.