ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

вiд 21 липня 2010 року N 784


Про внесення змiни до наказу Державної митної служби України вiд 06.04.2009 N 306

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
5 серпня 2010 р. за N 616/17911


     Вiдповiдно до пункту 7 Положення про Державну митну службу України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 18.07.2007 N 940, пункту 5 Порядку формування перелiку товарiв (крiм пiдакцизних) для будiвництва i оснащення спортивних споруд з метою забезпечення проведення фiнальної частини чемпiонату Європи 2012 року з футболу в Українi, при ввезеннi яких на митну територiю України ввiзне мито не справляється, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 03.09.2009 N 932, пункту 4 Порядку ввезення на митну територiю України суб'єктами космiчної дiяльностi - резидентами товарiв у межах ратифiкованих Верховною Радою України мiжнародних договорiв (угод) України з питань космiчної дiяльностi щодо створення космiчної технiки без сплати ввiзного мита, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 03.02.2010 N 102, та з метою приведення нормативно-правових актiв Держмитслужби у вiдповiднiсть до законодавства України наказую:

     1. Преамбулу наказу Державної митної служби України вiд 06.04.2009 N 306 "Про затвердження форми звiту про цiльове використання товарiв, увезених на митну територiю України зi звiльненням вiд оподаткування", зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 29.05.2009 за N 470/16486, викласти в такiй редакцiї:

     "З метою забезпечення виконання пункту 1 постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 14.05.2008 N 444 "Питання ввезення на митну територiю України енергозберiгаючих матерiалiв, обладнання, устаткування та комплектуючих", пункту 2 постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27.12.2008 N 1163 "Про затвердження номенклатури та кiлькостi товарiв, операцiї з ввезення i вивезення яких здiйснюються вiдповiдно до Угоди мiж Кабiнетом Мiнiстрiв України та Урядом Росiйської Федерацiї про перемiщення товарiв у рамках спiвробiтництва в освоєннi космiчного простору, створеннi та експлуатацiї ракетно-космiчної та ракетної технiки", пункту 5 Порядку формування перелiку товарiв (крiм пiдакцизних) для будiвництва i оснащення спортивних споруд з метою забезпечення проведення фiнальної частини чемпiонату Європи 2012 року з футболу в Українi, при ввезеннi яких на митну територiю України ввiзне мито не справляється, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 03.09.2009 N 932, та пункту 4 Порядку ввезення на митну територiю України суб'єктами космiчної дiяльностi - резидентами товарiв у межах ратифiкованих Верховною Радою України мiжнародних договорiв (угод) України з питань космiчної дiяльностi щодо створення космiчної технiки без сплати ввiзного мита, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 03.02.2010 N 102".

     2. Департаменту адмiнiстрування митних платежiв (Сухiна М. А.) та Управлiнню правового забезпечення (Чорна Г. М.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     3. Керiвникам митних органiв:

     3.1. Забезпечити дотримання вимог цього наказу та контроль за цiльовим використанням зазначених товарiв.

     3.2. Iнформувати про вимоги цього наказу суб'єктiв пiдприємницької дiяльностi шляхом висвiтлення його в мiсцевих засобах масової iнформацiї та на наочних iнформацiйних стендах у мiсцях розташування вiдповiдних пiдроздiлiв митних органiв i в пунктах пропуску через державний кордон України.

     4. Установити, що цей наказ набирає чинностi через 10 днiв пiсля його офiцiйного опублiкування.

     5. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Голови Служби Дороховського О. М.

Голова Державної митної служби України I. Г. Калєтнiк
ПОГОДЖЕНО:
Мiнiстр фiнансiв України Ф. О. Ярошенко
Голова Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва М. Бродський
Мiнiстр України у справах сiм'ї, молодi та спорту Р. С. Сафiуллiн
Голова Державної податкової адмiнiстрацiї України О. О. Папаiка
Перший заступник Голови Нацiонального агентства України з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсiв М. Пашкевич
В. о. Генерального директора Нацiонального космiчного агентства України С. О. Баулiн
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.