ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ЕКСПОРТНОГО КОНТРОЛЮ УКРАЇНИ

НАКАЗ

11.04.2011 N 28


Про внесення змiн до Iнструкцiї про порядок заповнення заяв щодо отримання дозвiльних документiв, документiв про гарантiї та iнших документiв, що надаються Держекспортконтролем, затвердженої наказом Державної служби експортного контролю України вiд 09.01.2004 N 5

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
4 травня 2011 р. за N 541/19279


     Вiдповiдно до статтi 16 Закону України "Про державний контроль за мiжнародними передачами товарiв вiйськового призначення та подвiйного використання" i постанов Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 20.11.2003 N 1807 "Про затвердження Порядку здiйснення державного контролю за мiжнародними передачами товарiв вiйськового призначення" та вiд 28.01.2004 N 86 "Про затвердження Порядку здiйснення державного контролю за мiжнародними передачами товарiв подвiйного використання", а також з метою удосконалення порядку заповнення заяв щодо отримання дозвiльних документiв, документiв про гарантiї та iнших документiв, що надаються Державною службою експортного контролю України, наказую:

     1. Унести до Iнструкцiї про порядок заповнення заяв щодо отримання дозвiльних документiв, документiв про гарантiї та iнших документiв, що надаються Держекспортконтролем, затвердженої наказом Державної служби експортного контролю України вiд 09.01.2004 N 5, зареєстрованої в Мiнiстерствi юстицiї України 21.01.2004 за N 90/8689, такi змiни:

     1.1. Графу 9 пункту 2.1 i графу 9 пункту 2.2 глави 2 викласти в такiй редакцiї:

     "Графа 9 "Валюта платежу"

     У пунктах 9 та 9.1 указують валюту платежу, яка передбачена мiжнародним договором (контрактом), та її код вiдповiдно до покажчика цифрових кодiв валют Класифiкацiї валют".

     1.2. У пунктi 4.3 глави 4:

     у пунктi 4.3 графи 4 слова "Загальним унiфiкованим класифiкатором країн свiту (далi - ЗУККС)" замiнити словами "покажчиком цифрових кодiв країн свiту Класифiкацiї країн свiту";

     у пунктi 5.3 графи 5 i пунктi 6.3 графи 6 абревiатуру "ЗУККС" замiнити словами "покажчиком цифрових кодiв країн свiту Класифiкацiї країн свiту".

     1.3. У графах 11 i 12 глави 5 слова "Класифiкатора валют, зазначеного в Державному класифiкаторi України" замiнити словами "покажчика цифрових кодiв валют Класифiкацiї валют".

     1.4. У текстi Iнструкцiї слова "Класифiкатора держав свiту" замiнити словами "покажчика цифрових кодiв країн свiту Класифiкацiї країн свiту".

     2. Заступнику начальника вiддiлу розробки нормативних актiв та забезпечення дiяльностi в мiжнародних режимах експортного контролю мiжнародно-правового управлiння Литвиненку М. Г. забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України в установленому порядку.

     3. Начальнику загального вiддiлу адмiнiстративно-господарського управлiння Невольку О. I. довести цей наказ до спiвробiтникiв Держекспортконтролю.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Держекспортконтролю Полянського В. В.

     5. Цей наказ набирає чинностi з дня його офiцiйного опублiкування.

Голова Держекспортконтролю В. А. Демьохiн
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.