МIНIСТЕРСТВО ЕКОЛОГIЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСIВ УКРАЇНИ
МIНIСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛIТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

НАКАЗ

27.02.2012 N 93/84


Про визнання таким, що втратив чиннiсть, наказу Мiнiстерства екологiї та природних ресурсiв України та Мiнiстерства аграрної полiтики України вiд 16 квiтня 2002 року N 147/110

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
18 червня 2012 р. за N 991/21303


     Вiдповiдно до пункту 16 Положення про державну реєстрацiю нормативно-правових актiв мiнiстерств, iнших органiв виконавчої влади, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 28 грудня 1992 року N 731, та з метою приведення нормативно-правового акта у вiдповiднiсть до законодавства України наказуємо:

     1. Визнати таким, що втратив чиннiсть, наказ Мiнiстерства екологiї та природних ресурсiв України та Мiнiстерства аграрної полiтики України вiд 16 квiтня 2002 року N 147/110 "Про затвердження Правил видачi дозволiв та сертифiкатiв на ввезення в Україну та вивезення за її межi зразкiв видiв дикої фауни i флори, якi є об'єктами регулювання Конвенцiї про мiжнародну торгiвлю видами дикої фауни i флори, що перебувають пiд загрозою зникнення", зареєстрований у Мiнiстерствi юстицiї України 12 червня 2002 року за N 496/6784.

     2. Департаменту охорони природних ресурсiв та екомережi (Томахiн М. Л.) Мiнiстерства екологiї та природних ресурсiв України в установленому порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра екологiї та природних ресурсiв України Вiльдмана I. Л. та заступника Мiнiстра аграрної полiтики та продовольства України Сеня О. В.

     4. Цей наказ набирає чинностi з дня його офiцiйного опублiкування.

Мiнiстр екологiї та природних ресурсiв України М. В. Злочевський
Мiнiстр аграрної полiтики та продовольства України М. В. Присяжнюк
ПОГОДЖЕНО:
Голова Державної екологiчної iнспекцiї України П. Б. Жила
Т. в. о. Голови Державної митної служби України О. М. Дороховський
Голова Державної служби України з питань регуляторної полiтики та розвитку пiдприємництва М. Ю. Бродський
Голова Державного агентства рибного господарства України В. С. Дроник
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.