ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

15.08.12 N 16/1-16.1/1702-ЕП

 

Керiвникам митних органiв


     До вiдома та використання в роботi надсилаємо Закон України вiд 21.06.12 N 5018-VI "Про iндустрiальнi парки".

     Пунктом 1 роздiлу X прикiнцевих та перехiдних положень встановлено, що зазначений Закон набирає чинностi через мiсяць з дня його опублiкування.

     Закон України вiд 21.06.12 N 5018-VI "Про iндустрiальнi парки" опублiковано в газетi "Голос України" вiд 04.08.12 N 142.

     Пiдпунктом 2) пункту 2 роздiлу X внесено змiни до статтi 287 Митного кодексу України.

     Згiдно внесених змiн при ввезеннi на митну територiю України вiд оподаткування митом звiльняються:

     устаткування, обладнання та комплектуючi до них, матерiали, що не виробляються в Українi, якi не є пiдакцизними товарами та ввозяться iнiцiаторами створення - суб'єктами господарювання, керуючими компанiями iндустрiальних паркiв для облаштування iндустрiальних паркiв;

     устаткування, обладнання та комплектуючi до них, що не виробляються в Українi та не є пiдакцизними товарами, якi ввозяться учасниками iндустрiальних паркiв для здiйснення господарської дiяльностi у межах iндустрiальних паркiв.

     Перелiки такого устаткування, обладнання та комплектуючих до них, матерiалiв затверджуються центральним органом виконавчої влади iз забезпечення реалiзацiї державної полiтики у сферi iнвестицiйної дiяльностi та управлiння нацiональними проектами у порядку, встановленому Кабiнетом Мiнiстрiв України.

     Порядок та механiзм ввезення устаткування, обладнання та комплектуючих буде надiслано додатково, пiсля його затвердження Кабiнетом Мiнiстрiв України

     Додаток: Закон України вiд 21.06.12 N 5018-VI "Про iндустрiальнi парки" на 27 арк.

Директор Департаменту А.Є.Гутник
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.