МIНIСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ
м. Київ

12.12.2014 N 954


Про внесення змiн до Порядку встановлення заборони (тимчасової заборони) та поновлення обiгу лiкарських засобiв на територiї України

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
30 грудня 2014 р. за N 1661/26438


     Вiдповiдно до частин вiсiмнадцятої та дев'ятнадцятої статтi 9 Закону України "Про лiкарськi засоби" наказую:

     1. Пункт 3.4 роздiлу III Порядку встановлення заборони (тимчасової заборони) та поновлення обiгу лiкарських засобiв на територiї України, затвердженого наказом Мiнiстерства охорони здоров'я України вiд 22 листопада 2011 року N 809, зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 30 сiчня 2012 року за N 126/20439, викласти в такiй редакцiї:

     "3.4. Пiсля закiнчення строку, протягом якого було дозволено застосування лiкарського засобу в Українi, його подальше застосування можливе за умови перереєстрацiї. Пiсля перереєстрацiї строк застосування в Українi лiкарського засобу не обмежується.

     Лiкарськi засоби, випущенi в обiг пiд час строку, протягом якого лiкарськi засоби було дозволено до застосування в Українi, можуть застосовуватись, в тому числi використовуватись та реалiзовуватись, в Українi до закiнчення їх термiну придатностi, визначеного виробником та зазначеного на упаковцi.".

     2. Управлiнню фармацевтичної дiяльностi та якостi фармацевтичної продукцiї (Л. Коношевич) в установленому порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра з питань європейської iнтеграцiї Ю. Савка.

     4. Цей наказ набирає чинностi з дня його офiцiйного опублiкування.

Мiнiстр О. Квiташвiлi
ПОГОДЖЕНО:
Т. в. о. Голови Державної служби України з питань регуляторної полiтики та розвитку пiдприємництва О. Л. Шейко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.