МIНIСТЕРСТВО РОЗВИТКУ ЕКОНОМIКИ, ТОРГIВЛI ТА СIЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

НАКАЗ
м. Київ

14.09.2020 N 1785


Про визнання таким, що втратив чиннiсть, наказу Державного департаменту ветеринарної медицини України Мiнiстерства агропромислового комплексу України вiд 03 листопада 1998 року N 16

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
24 вересня 2020 р. за N 934/35217


     Вiдповiдно до абзацу першого пункту 16 Положення про державну реєстрацiю нормативно-правових актiв мiнiстерств, iнших органiв виконавчої влади, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 28 грудня 1992 року N 731 (iз змiнами), пункту 9 Положення про Мiнiстерство розвитку економiки, торгiвлi та сiльського господарства України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 20 серпня 2014 року N 459 (iз змiнами), та з метою приведення у вiдповiднiсть iз вимогами абзацу другого частини другої статтi 6 Закону України "Про основнi принципи та вимоги до безпечностi та якостi харчових продуктiв" наказую:

     1. Визнати таким, що втратив чиннiсть, наказ Державного департаменту ветеринарної медицини України Мiнiстерства агропромислового комплексу України вiд 03 листопада 1998 року N 16 "Про затвердження Обов'язкового мiнiмального перелiку дослiджень сировини, продукцiї тваринного та рослинного походження, комбiкормової сировини, комбiкормiв, вiтамiнних препаратiв та iн., якi слiд проводити у державних лабораторiях ветмедицини i за результатами яких видається ветсвiдоцтво (Ф-2)", зареєстрований у Мiнiстерствi юстицiї України 30 листопада 1998 року за N 761/3201 (iз змiнами).

     2. Директорату безпечностi харчових продуктiв забезпечити подання цього наказу в установленому законодавством порядку на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     3. Цей наказ набирає чинностi через три мiсяцi з дня його офiцiйного опублiкування.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра розвитку економiки, торгiвлi та сiльського господарства України згiдно з розподiлом обов'язкiв.

Мiнiстр розвитку економiки, торгiвлi та сiльського господарства України I. Петрашко
ПОГОДЖЕНО:
Мiнiстр охорони здоров'я України М. Степанов
Т. в. о. Голови Державної служби України з питань безпечностi харчових продуктiв та захисту споживачiв О. Шевченко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.