КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 23 червня 2021 р. N 738


Про внесення змiн до Положення про Мiнiстерство економiки України

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до Положення про Мiнiстерство економiки України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 20 серпня 2014 р. N 459 "Питання Мiнiстерства економiки" (Офiцiйний вiсник України, 2014 р., N 77, ст. 2183; 2021 р., N 17, ст. 676, N 45, ст. 2762), змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України Д. ШМИГАЛЬ

Iнд. 67

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 23 червня 2021 р. N 738

ЗМIНИ,
що вносяться до Положення про Мiнiстерство економiки України

     1. Пункт 1 доповнити абзацом такого змiсту:

     "формування та реалiзацiю державної полiтики з питань залучення мiжнародної технiчної допомоги в частинi виконання вимог абзацу четвертого частини другої статтi 6 та абзацу третього частини четвертої статтi 14 Закону України "Про запобiгання корупцiї".".

     2. Пiдпункт 1 пункту 3 доповнити абзацом такого змiсту:

     "державної полiтики з питань залучення мiжнародної технiчної допомоги в частинi виконання вимог абзацу четвертого частини другої статтi 6 та абзацу третього частини четвертої статтi 14 Закону України "Про запобiгання корупцiї";".

     3. У пунктi 4:

     1) пiдпункти 30 - 32 викласти в такiй редакцiї:

     "30) здiйснює оцiнку iнвестицiйного проекту iз значними iнвестицiями, пiдготовку висновкiв про доцiльнiсть реалiзацiї iнвестицiйного проекту iз значними iнвестицiями та укладення спецiального iнвестицiйного договору або про недоцiльнiсть реалiзацiї iнвестицiйного проекту iз значними iнвестицiями та вiдмову в укладеннi спецiального iнвестицiйного договору, а також проекту рiшення про укладення спецiального iнвестицiйного договору;

     31) веде реєстр iнвестицiйних проектiв iз значними iнвестицiями;

     32) здiйснює контроль та монiторинг виконання спецiальних iнвестицiйних договорiв;";

     пiдпункти 33 i 34 виключити;

     2) доповнити пункт пiдпунктом 2811 такого змiсту:

     "2811) визначає перелiк донорiв, якi протягом останнiх двох рокiв до дня завершення строку повноважень Голови Нацiонального агентства з питань запобiгання корупцiї або до дня дострокового припинення його повноважень надавали Українi мiжнародну технiчну допомогу у сферi запобiгання i протидiї корупцiї, та перелiк донорiв, якi протягом останнiх двох рокiв до проведення оцiнки ефективностi дiяльностi Нацiонального агентства з питань запобiгання корупцiї надавали Українi мiжнародну технiчну допомогу у сферi запобiгання i протидiї корупцiї;".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.