- - 0207 24 | не роздiленi на частини, свiжi або охолодженi: |
- - - 0207 24 10 00 | обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з шиєю, серцем, печiнкою та мускульним шлунком, так званi "80 % iндики" |
- - - 0207 24 90 00 | обскубанi, патранi, без голови, лапок, шиї, серця, печiнки та мускульного шлунка, так званi "73 % iндики", або в iншому виглядi |
- - 0207 25 | не розрiзанi на частини, мороженi: |
- - - 0207 25 10 00 | обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з шиєю, серцем, печiнкою та мускульним шлунком, так званi "80 % iндики" |
- - - 0207 25 90 00 | обскубанi, патранi, без голови, лапок, шиї, серця, печiнки i мускульного шлунка, так званi "73 % iндики", або в iншому виглядi |
- - 0207 26 | частини тушок i субпродукти, свiжi або охолодженi: |
- - - [0207 26 1] | частини тушок: |
- - - - 0207 26 10 00 | обваленi |
- - - - [0207 26 2] | необваленi: |
- - - - - 0207 26 20 00 | половини та четвертини |
- - - - - 0207 26 30 00 | крила цiлi, з кiнчиками або без них |
- - - - - 0207 26 40 00 | спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил |
- - - - - 0207 26 50 00 | грудинки та їх частини |
- - - - - [0207 26 6] | нiжки та їх частини: |
- - - - - - 0207 26 60 00 | гомiлки та їх частини |
- - - - - - 0207 26 70 00 | iншi |
- - - - - 0207 26 80 00 | iншi |
- - - [0207 26 9] | субпродукти: |
- - - - 0207 26 91 00 | печiнка |
- - - - 0207 26 99 00 | iншi |
- - 0207 27 | частини тушок i субпродукти, мороженi: |
- - - [0207 27 1] | частини тушок: |
- - - - 0207 27 10 00 | обваленi |
- - - - [0207 27 2] | необваленi: |
- - - - - 0207 27 20 00 | половини та четвертини |
- - - - - 0207 27 30 00 | крила цiлi, з кiнчиками або без них |
- - - - - 0207 27 40 00 | спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил |
- - - - - 0207 27 50 00 | грудинки та їх частини |
- - - - - [0207 27 6] | нiжки та їх частини: |
- - - - - - 0207 27 60 00 | гомiлки та їх частини |
- - - - - - 0207 27 70 00 | iншi |
- - - - - 0207 27 80 00 | iншi |
- - - [0207 27 9] | субпродукти: |
- - - - 0207 27 91 00 | печiнка |
- - - - 0207 27 99 00 | iншi |