- [0207 1] | курей свiйських (Gallus domesticus): |
- - 0207 11 | не розрiзанi на частини, свiжi або охолодженi: |
- - - 0207 11 10 00 | обскубанi, напiвпатранi, з головою та лапами, так званi "83 % курчата" |
- - - 0207 11 30 00 | обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з шиєю, серцем, печiнкою та мускульним шлунком, так званi "70 % курчата" |
- - - 0207 11 90 00 | обскубанi, патранi, без голови, лапок, шиї, серця, печiнки та мускульного шлунка, так званi "65 % курчата", або в iншому виглядi |
- - 0207 12 | не розрiзанi на частини, мороженi: |
- - - 0207 12 10 00 | обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з шиєю, серцем, печiнкою та мускульним шлунком, так званi "70 % курчата" |
- - - 0207 12 90 00 | обскубанi, патранi, без голови, лапок, шиї, серця, печiнки та мускульного шлунка, так званi "65 % курчата", або в iншому виглядi |
- - 0207 13 | частини тушок i субпродукти, свiжi або охолодженi: |
- - - [0207 13 1] | частини тушок: |
- - - - 0207 13 10 00 | обваленi |
- - - - [0207 13 2] | необваленi: |
- - - - - 0207 13 20 00 | половини та четвертини |
- - - - - 0207 13 30 00 | крила цiлi, з кiнчиками або без них |
- - - - - 0207 13 40 00 | спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил |
- - - - - 0207 13 50 00 | грудинки та їх частини |
- - - - - 0207 13 60 00 | нiжки та їх частини |
- - - - - 0207 13 70 00 | iншi |
- - - [0207 13 9] | субпродукти: |
- - - - 0207 13 91 00 | печiнка |
- - - - 0207 13 99 00 | iншi |
- - 0207 14 | частини тушок i субпродукти, мороженi: |
- - - [0207 14 1] | частини тушок: |
- - - - 0207 14 10 00 | обваленi |
- - - - [0207 14 2] | необваленi: |
- - - - - 0207 14 20 00 | половини та четвертини |
- - - - - 0207 14 30 00 | крила цiлi, з кiнчиками або без них |
- - - - - 0207 14 40 00 | спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил |
- - - - - 0207 14 50 00 | грудинки та їх частини |
- - - - - 0207 14 60 00 | нiжки та їх частини |
- - - - - 0207 14 70 00 | iншi |
- - - [0207 14 9] | субпродукти: |
- - - - 0207 14 91 00 | печiнка |
- - - - 0207 14 99 00 | iншi |
- [0207 2] | iндикiв: |
- - 0207 24 | не роздiленi на частини, свiжi або охолодженi: |
- - - 0207 24 10 00 | обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з шиєю, серцем, печiнкою та мускульним шлунком, так званi "80 % iндики" |
- - - 0207 24 90 00 | обскубанi, патранi, без голови, лапок, шиї, серця, печiнки та мускульного шлунка, так званi "73 % iндики", або в iншому виглядi |
- - 0207 25 | не розрiзанi на частини, мороженi: |
- - - 0207 25 10 00 | обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з шиєю, серцем, печiнкою та мускульним шлунком, так званi "80 % iндики" |
- - - 0207 25 90 00 | обскубанi, патранi, без голови, лапок, шиї, серця, печiнки i мускульного шлунка, так званi "73 % iндики", або в iншому виглядi |
- - 0207 26 | частини тушок i субпродукти, свiжi або охолодженi: |
- - - [0207 26 1] | частини тушок: |
- - - - 0207 26 10 00 | обваленi |
- - - - [0207 26 2] | необваленi: |
- - - - - 0207 26 20 00 | половини та четвертини |
- - - - - 0207 26 30 00 | крила цiлi, з кiнчиками або без них |
- - - - - 0207 26 40 00 | спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил |
- - - - - 0207 26 50 00 | грудинки та їх частини |
- - - - - [0207 26 6] | нiжки та їх частини: |
- - - - - - 0207 26 60 00 | гомiлки та їх частини |
- - - - - - 0207 26 70 00 | iншi |
- - - - - 0207 26 80 00 | iншi |
- - - [0207 26 9] | субпродукти: |
- - - - 0207 26 91 00 | печiнка |
- - - - 0207 26 99 00 | iншi |
- - 0207 27 | частини тушок i субпродукти, мороженi: |
- - - [0207 27 1] | частини тушок: |
- - - - 0207 27 10 00 | обваленi |
- - - - [0207 27 2] | необваленi: |
- - - - - 0207 27 20 00 | половини та четвертини |
- - - - - 0207 27 30 00 | крила цiлi, з кiнчиками або без них |
- - - - - 0207 27 40 00 | спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил |
- - - - - 0207 27 50 00 | грудинки та їх частини |
- - - - - [0207 27 6] | нiжки та їх частини: |
- - - - - - 0207 27 60 00 | гомiлки та їх частини |
- - - - - - 0207 27 70 00 | iншi |
- - - - - 0207 27 80 00 | iншi |
- - - [0207 27 9] | субпродукти: |
- - - - 0207 27 91 00 | печiнка |
- - - - 0207 27 99 00 | iншi |
- [0207 4] | качок: |
- - 0207 41 | не розрiзанi на частини, свiжi або охолодженi: |
- - - 0207 41 20 00 | обскубанi, знекровленi, без кишок, але непатранi, з головою та лапками, так званi "85 % качки" |
- - - 0207 41 30 00 | обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з шиєю, серцем, печiнкою та мускульним шлунком, так званi "70 % качки" |
- - - 0207 41 80 00 | обскубанi, патранi, без голови, лапок, шиї, серця, печiнки та мускульного шлунка, так званi "63 % качки", або в iншому виглядi |
- - 0207 42 | не розрiзанi на частини, замороженi: |
- - - 0207 42 30 00 | обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з шиєю, серцем, печiнкою та мускульним шлунком, так званi "70 % качки" |
- - - 0207 42 80 00 | обскубанi, патранi, без голови, лапок, шиї, серця, печiнки та мускульного шлунка, так званi "63 % качки", або в iншому виглядi |
- - 0207 43 00 00 | печiнка жирна, свiжа або охолоджена |
- - 0207 44 | iншi, свiжi або охолодженi: |
- - - [0207 44 1] | розрiзанi: |
- - - - 0207 44 10 00 | обваленi |
- - - - [0207 44 2] | необваленi: |
- - - - - 0207 44 21 00 | половини або четвертини |
- - - - - 0207 44 31 00 | крила цiлi, з кiнчиками або без них |
- - - - - 0207 44 41 00 | спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил |
- - - - - 0207 44 51 00 | грудинки та їх частини |
- - - - - 0207 44 61 00 | нiжки та їх частини |
- - - - - 0207 44 71 00 | палетоти |
- - - - - 0207 44 81 00 | iншi |
- - - [0207 44 9] | субпродукти: |
- - - - 0207 44 91 00 | печiнка, крiм жирної |
- - - - 0207 44 99 00 | iншi |
- - 0207 45 | iншi, замороженi: |
- - - [0207 45 1] | розрiзанi: |
- - - - 0207 45 10 00 | обваленi |
- - - - [0207 45 2] | необваленi: |
- - - - - 0207 45 21 00 | половини або четвертини |
- - - - - 0207 45 31 00 | крила цiлi, з кiнчиками або без них |
- - - - - 0207 45 41 00 | спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил |
- - - - - 0207 45 51 00 | грудинки та їх частини |
- - - - - 0207 45 61 00 | нiжки та їх частини |
- - - - - 0207 45 71 00 | палетоти |
- - - - - 0207 45 81 00 | iншi |
- - - [0207 45 9] | субпродукти: |
- - - - [0207 45 93] | печiнка: |
- - - - - 0207 45 93 00 | жирна |
- - - - - 0207 45 95 00 | iнша |
- - - - 0207 45 99 00 | iншi |
- [0207 5] | гусей: |
- - 0207 51 | не розрiзанi на частини, свiжi або охолодженi: |
- - - 0207 51 10 00 | обскубанi, знекровленi, але непатранi, з головою та лапками, так званi "82 % гуси" |
- - - 0207 51 90 00 | обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з серцем i мускульним шлунком чи без них, так званi "75 % гуси", або в iншому виглядi |
- - 0207 52 | не розрiзанi на частини, замороженi: |
- - - 0207 52 10 00 | обскубанi, знекровленi, непатранi, але з головою та лапками, так званi "82 % гуси" |
- - - 0207 52 90 00 | обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з серцем i мускульним шлунком чи без них, так званi "75 % гуси", або в iншому виглядi |
- - 0207 53 00 00 | печiнка жирна, свiжа або охолоджена |
- - 0207 54 | iншi, свiжi або охолодженi: |
- - - [0207 54 1] | розрiзанi: |
- - - - 0207 54 10 00 | обваленi |
- - - - [0207 54 2] | необваленi: |
- - - - - 0207 54 21 00 | половини або четвертини |
- - - - - 0207 54 31 00 | крила цiлi, з кiнчиками або без них |
- - - - - 0207 54 41 00 | спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил |
- - - - - 0207 54 51 00 | грудинки та їх частини |
- - - - - 0207 54 61 00 | нiжки та їх частини |
- - - - - 0207 54 71 00 | палетоти |
- - - - - 0207 54 81 00 | iншi |
- - - [0207 54 9] | субпродукти: |
- - - - 0207 54 91 00 | печiнка, крiм жирної |
- - - - 0207 54 99 00 | iншi |
- - 0207 55 | iншi, замороженi: |
- - - [0207 55 1] | розрiзанi: |
- - - - 0207 55 10 00 | обваленi |
- - - - [0207 55 2] | необваленi: |
- - - - - 0207 55 21 00 | половини або четвертини |
- - - - - 0207 55 31 00 | крила цiлi, з кiнчиками або без них |
- - - - - 0207 55 41 00 | спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил |
- - - - - 0207 55 51 00 | грудинки та їх частини |
- - - - - 0207 55 61 00 | нiжки та їх частини |
- - - - - 0207 55 71 00 | палетоти |
- - - - - 0207 55 81 00 | iншi |
- - - [0207 55 9] | субпродукти: |
- - - - [0207 55 93] | печiнка: |
- - - - - 0207 55 93 00 | печiнка жирна |
- - - - - 0207 55 95 00 | iнша |
- - - - 0207 55 99 00 | iншi |
- 0207 60 | цесарок: |
- - 0207 60 05 | не розрiзанi на частини, свiжi, охолодженi чи замороженi: |
- - - 0207 60 05 10 | замороженi |
- - - 0207 60 05 90 | iншi |
- - [0207 60 1] | iншi, свiжi, охолодженi чи замороженi: |
- - - [0207 60 10] | розрiзанi: |
- - - - 0207 60 10 00 | обваленi |
- - - - [0207 60 21] | необваленi: |
- - - - - 0207 60 21 00 | половини або четвертини |
- - - - - 0207 60 31 00 | крила цiлi, з кiнчиками або без них |
- - - - - 0207 60 41 00 | спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил |
- - - - - 0207 60 51 00 | грудинки та їх частини |
- - - - - 0207 60 61 00 | нiжки та їх частини |
- - - - - 0207 60 81 00 | iншi |
- - - [0207 60 9] | субпродукти: |
- - - - 0207 60 91 00 | печiнка |
- - - - 0207 60 99 00 | iншi |