- - 0207 51 | не розрiзанi на частини, свiжi або охолодженi: |
- - - 0207 51 10 00 | обскубанi, знекровленi, але непатранi, з головою та лапками, так званi "82 % гуси" |
- - - 0207 51 90 00 | обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з серцем i мускульним шлунком чи без них, так званi "75 % гуси", або в iншому виглядi |
- - 0207 52 | не розрiзанi на частини, замороженi: |
- - - 0207 52 10 00 | обскубанi, знекровленi, непатранi, але з головою та лапками, так званi "82 % гуси" |
- - - 0207 52 90 00 | обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з серцем i мускульним шлунком чи без них, так званi "75 % гуси", або в iншому виглядi |
- - 0207 53 00 00 | печiнка жирна, свiжа або охолоджена |
- - 0207 54 | iншi, свiжi або охолодженi: |
- - - [0207 54 1] | розрiзанi: |
- - - - 0207 54 10 00 | обваленi |
- - - - [0207 54 2] | необваленi: |
- - - - - 0207 54 21 00 | половини або четвертини |
- - - - - 0207 54 31 00 | крила цiлi, з кiнчиками або без них |
- - - - - 0207 54 41 00 | спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил |
- - - - - 0207 54 51 00 | грудинки та їх частини |
- - - - - 0207 54 61 00 | нiжки та їх частини |
- - - - - 0207 54 71 00 | палетоти |
- - - - - 0207 54 81 00 | iншi |
- - - [0207 54 9] | субпродукти: |
- - - - 0207 54 91 00 | печiнка, крiм жирної |
- - - - 0207 54 99 00 | iншi |
- - 0207 55 | iншi, замороженi: |
- - - [0207 55 1] | розрiзанi: |
- - - - 0207 55 10 00 | обваленi |
- - - - [0207 55 2] | необваленi: |
- - - - - 0207 55 21 00 | половини або четвертини |
- - - - - 0207 55 31 00 | крила цiлi, з кiнчиками або без них |
- - - - - 0207 55 41 00 | спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил |
- - - - - 0207 55 51 00 | грудинки та їх частини |
- - - - - 0207 55 61 00 | нiжки та їх частини |
- - - - - 0207 55 71 00 | палетоти |
- - - - - 0207 55 81 00 | iншi |
- - - [0207 55 9] | субпродукти: |
- - - - [0207 55 93] | печiнка: |
- - - - - 0207 55 93 00 | печiнка жирна |
- - - - - 0207 55 95 00 | iнша |
- - - - 0207 55 99 00 | iншi |