- 1602 10 00 | гомогенiзованi готовi продукти: |
- - [1602 10 00 1] | з комах: |
- - - 1602 10 00 11 | продукти на основi товарiв пiдкатегорiй 1704 90 99 00, 1806 90 90 00, 1901 90 91 00, 1901 90 99 00 та 1904 90 80 00 |
- - - 1602 10 00 19 | iншi |
- - 1602 10 00 90 | iншi |
- 1602 20 | з печiнки будь-яких тварин: |
- - 1602 20 10 00 | гусячої або качиної |
- - 1602 20 90 00 | iншi |
- [1602 3] | iз свiйської птицi товарної позицiї 0105: |
- - 1602 31 | з iндикiв: |
- - - [1602 31 1] | якi мiстять 57 мас.% або бiльше м'яса чи субпродуктiв свiйської птицi: |
- - - - 1602 31 11 00 | якi мiстять виключно сире м'ясо iндикiв |
- - - - 1602 31 19 00 | iншi |
- - - 1602 31 80 00 | iншi |
- - 1602 32 | з курей свiйських (Gallus domesticus): |
- - - [1602 32 1] | якi мiстять 57 мас.% або бiльше м'яса чи субпродуктiв свiйської птицi: |
- - - - 1602 32 11 00 | сирi |
- - - - 1602 32 19 00 | iншi |
- - - 1602 32 30 00 | якi мiстять 25 мас.% або бiльше, але менш як 57 мас.% м'яса чи субпродуктiв свiйської птицi |
- - - 1602 32 90 00 | iншi |
- - 1602 39 | iншi: |
- - - [1602 39 2] | якi мiстять 57 мас.% або бiльше м'яса чи субпродуктiв свiйської птицi: |
- - - - 1602 39 21 00 | сирi |
- - - - 1602 39 29 00 | iншi |
- - - 1602 39 85 00 | iншi |
- [1602 4] | iз свинини: |
- - 1602 41 | окiст i його вiдруби: |
- - - 1602 41 10 00 | свiйської свинi |
- - - 1602 41 90 00 | iншi |
- - 1602 42 | з лопатки та її вiдрубiв: |
- - - 1602 42 10 00 | свiйської свинi |
- - - 1602 42 90 00 | iншi |
- - 1602 49 | iншi, включаючи сумiшi: |
- - - [1602 49 1] | iз свiйських свиней: |
- - - - [1602 49 11] | якi мiстять 80 мас.% або бiльше м'яса чи м'ясних субпродуктiв будь-якого виду, включаючи жири будь-якого виду або походження: |
- - - - - 1602 49 11 00 | фiлейнi частини (за винятком шийних частин) та їх вiдруби, включаючи сумiшi фiлейних частин або окостiв |
- - - - - 1602 49 13 00 | шийнi частини та їх вiдруби, включаючи сумiшi шийних i лопаткових частин |
- - - - - 1602 49 15 00 | iншi сумiшi, що мiстять окости, лопатковi частини, фiлейнi частини або шийнi частини та їх вiдруби |
- - - - - 1602 49 19 00 | iншi |
- - - - 1602 49 30 00 | якi мiстять 40 мас.% або бiльше, але менш як 80 мас.% м'яса або м'ясних субпродуктiв будь-якого виду, включаючи жири будь-якого виду або походження |
- - - - 1602 49 50 00 | якi мiстять менш як 40 мас.% м'яса чи м'ясних субпродуктiв будь-якого виду, включаючи жири будь-якого виду або походження |
- - - 1602 49 90 00 | iншi |
- 1602 50 | з великої рогатої худоби: |
- - 1602 50 10 00 | сирi; сумiшi м'яса або м'ясних субпродуктiв варених i м'яса або м'ясних субпродуктiв сирих |
- - [1602 50 3] | iншi: |
- - - 1602 50 31 00 | солонина (Corned beef), у герметично закритих ємностях |
- - - 1602 50 95 00 | iншi |
- 1602 90 | iншi, включаючи готовi продукти з кровi будь-яких тварин: |
- - 1602 90 10 00 | продукти з кровi будь-яких тварин |
- - [1602 90 3] | iншi: |
- - - 1602 90 31 00 | з дичини або кролика |
- - - [1602 90 5] | iншi: |
- - - - 1602 90 51 00 | якi мiстять м'ясо або м'яснi субпродукти свiйських свиней |
- - - - [1602 90 6] | iншi: |
- - - - - [1602 90 61] | якi мiстять м'ясо або субпродукти великої рогатої худоби: |
- - - - - - 1602 90 61 00 | сирi; сумiшi м'яса або субпродуктiв варених i м'яса або субпродуктiв сирих |
- - - - - - 1602 90 69 00 | iншi |
- - - - - [1602 90 9] | iншi: |
- - - - - - 1602 90 91 00 | з баранини |
- - - - - - 1602 90 95 00 | з козлятини |
- - - - - - 1602 90 99 | iншi: |
- - - - - - - [1602 90 99 1] | з комах: |
- - - - - - - - 1602 90 99 11 | продукти на основi товарiв пiдкатегорiй 1704 90 99 00, 1806 90 90 00, 1901 90 91 00, 1901 90 99 00 та 1904 90 80 00 |
- - - - - - - - 1602 90 99 19 | iншi |
- - - - - - - 1602 90 99 90 | iншi |