- - 1602 41 | окiст i його вiдруби: |
- - - 1602 41 10 00 | свiйської свинi |
- - - 1602 41 90 00 | iншi |
- - 1602 42 | з лопатки та її вiдрубiв: |
- - - 1602 42 10 00 | свiйської свинi |
- - - 1602 42 90 00 | iншi |
- - 1602 49 | iншi, включаючи сумiшi: |
- - - [1602 49 1] | iз свiйських свиней: |
- - - - [1602 49 11] | якi мiстять 80 мас.% або бiльше м'яса чи м'ясних субпродуктiв будь-якого виду, включаючи жири будь-якого виду або походження: |
- - - - - 1602 49 11 00 | фiлейнi частини (за винятком шийних частин) та їх вiдруби, включаючи сумiшi фiлейних частин або окостiв |
- - - - - 1602 49 13 00 | шийнi частини та їх вiдруби, включаючи сумiшi шийних i лопаткових частин |
- - - - - 1602 49 15 00 | iншi сумiшi, що мiстять окости, лопатковi частини, фiлейнi частини або шийнi частини та їх вiдруби |
- - - - - 1602 49 19 00 | iншi |
- - - - 1602 49 30 00 | якi мiстять 40 мас.% або бiльше, але менш як 80 мас.% м'яса або м'ясних субпродуктiв будь-якого виду, включаючи жири будь-якого виду або походження |
- - - - 1602 49 50 00 | якi мiстять менш як 40 мас.% м'яса чи м'ясних субпродуктiв будь-якого виду, включаючи жири будь-якого виду або походження |
- - - 1602 49 90 00 | iншi |