- 2106 10 | бiлковi концентрати та текстурованi бiлковi речовини: |
- - 2106 10 20 00 | без вмiсту молочних жирiв, цукрози, iзоглюкози, глюкози, крохмалю або з вмiстом менш як 1,5 мас.% молочних жирiв, менш як 5 мас.% цукрози чи iзоглюкози, менш як 5 мас.% глюкози або крохмалю |
- - 2106 10 80 00 | iншi |
- 2106 90 | iншi: |
- - 2106 90 20 00 | складенi спиртнi продукти, крiм продуктiв, виготовлених на основi ароматичних речовин, що використовуються у виробництвi напоїв |
- - [2106 90 3] | сиропи цукровi, ароматизованi або з доданням барвникiв: |
- - - 2106 90 30 00 | сироп з iзоглюкози |
- - - [2106 90 5] | iншi: |
- - - - 2106 90 51 00 | сироп з лактози |
- - - - 2106 90 55 00 | сироп з глюкози або з мальтодекстрину |
- - - - 2106 90 59 00 | iншi |
- - [2106 90 9] | iншi: |
- - - 2106 90 92 00 | без вмiсту молочних жирiв, цукрози, iзоглюкози, глюкози, крохмалю або з вмiстом менш як 1,5 мас.% молочних жирiв, менш як 5 мас.% цукрози чи iзоглюкози, менш як 5 мас.% глюкози або крохмалю |
- - - 2106 90 98 | iншi: |
- - - - 2106 90 98 60 | сумiшi (основи) для виготовлення фруктового морозива з вмiстом концентрованого фруктового соку або безалкогольного напою, з вмiстом цукру не бiльш як 30 мас.% та без вмiсту молочних жирiв |
- - - - 2106 90 98 80 | сирне фондю |
- - - - 2106 90 98 90 | iншi |