ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Н А К А З
м. Київ

вiд 25.07.2002 N 392


Про внесення змiн та доповнень до Наказу Держмитслужби України вiд 31.01.2002 N 57

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
9 серпня 2002 р. за N 646/6934


     На виконання вимог Митного кодексу України з урахуванням уточнених спроможностей пунктiв пропуску через митний кордон України й з метою вдосконалення порядку здiйснення митного контролю та митного оформлення транспортних засобiв за кодами 8701, 8702, 8703, 8704, 8705 згiдно з Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi (УКТЗЕД), що ввозяться громадянами в Україну для вiльного використання, перемiщуються транзитом через територiю України, а також тимчасово ввозяться на митну територiю України громадянами-резидентами, НАКАЗУЮ:

     1. У назвi й текстi наказу Державної митної служби України вiд 31.01.2002 N 57 "Про затвердження Перелiку пунктiв пропуску через митний кордон України, через якi здiйснюється перемiщення транспортних засобiв", зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 15.02.2002 за N 150/6438, i назвi Перелiку пунктiв пропуску через митний кордон України, через якi здiйснюється перемiщення транспортних засобiв за кодами 8701, 8702, 8703, 8704, 8705 згiдно з Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi (УКТЗЕД), що перемiщуються громадянами з метою вiльного використання на митнiй територiї України, транзиту через територiю України, а також тимчасово ввозяться на митну територiю України громадянами-резидентами (далi - Перелiк), затвердженого ним, слова "пункти пропуску через митний кордон України" у всiх вiдмiнках доповнити словами "для автомобiльного сполучення".

     2. Пункт 7 наказу Державної митної служби України вiд 31.01.2002 N 57 викласти в такiй редакцiї:

     "7. Начальникам митниць проiнформувати громадян та зацiкавленi органiзацiї про вимоги цього наказу, у тому числi шляхом висвiтлення його в мiсцевих засобах масової iнформацiї та на наочних iнформацiйних стендах у мiсцях розташування вiдповiдних пiдроздiлiв митницi й у пунктах пропуску через митний кордон України".

     3. У текстi Перелiку слова "Для автомобiльного сполучення" виключити.

     4. Виключити з Перелiку мiждержавнi пункти пропуску на кордонi з Республiкою Бiлорусь "Майдан-Копищанський - Глушкевичi" та "Вiльча - Олександрiвка" Житомирської митницi.

     5. Доповнити Перелiк такими пунктами пропуску:

     1) на кордонi з Росiйською Федерацiєю - мiждержавний пункт пропуску "Плетенiвка - Шебекiно";

     2) на кордонi з Республiкою Молдова - мiжнародний пункт пропуску "Табаки - Мирне".

     6. Управлiнню технологiй митного контролю (Iванюк М. М.) та Управлiнню правової роботи (Мельник М. В.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     7. Прес-службi (Гунько С. О.) забезпечити висвiтлення цього наказу в засобах масової iнформацiї.

     8. Управлiнню мiжнародного митного спiвробiтництва (Зарудний С. М.) iнформувати митнi органи сумiжних з Україною держав про вимоги цього наказу.

     9. Управлiнню справами (Карпенко В. П.) пiсля державної реєстрацiї наказу в Мiнiстерствi юстицiї України забезпечити тиражування та розсилку його в митницi, Мiнiстерство внутрiшнiх справ України, Мiнiстерство закордонних справ України, Держкомкордон України.

     10. Цей наказ набирає чинностi через 10 днiв пiсля державної реєстрацiї його в Мiнiстерствi юстицiї України.

     11. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Служби Пашка П. В.

Голова Служби М.М.Каленський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.