МIНIСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛIТИКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 5 листопада 2003 року N 395


Про затвердження Перелiку товарних бiрж

     На виконання постанов Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 19 жовтня 1999 р. N 1928 "Про активiзацiю дiяльностi бiржового ринку продукцiї агропромислового комплексу та необхiдних для його потреб матерiально-технiчних ресурсiв", вiд 20 липня 2000 р. N 1148 "Про заходи щодо вдосконалення регулювання ринку зерна", Порядку надання товарнiй бiржi висновку про її вiдповiднiсть вимогам, затвердженого наказом Мiнагрополiтики вiд 1 серпня 2003 року N 259, зареєстрованого в Мiн'юстi 20 серпня 2003 року за N 729/8050, та враховуючи рекомендацiї засiдання Координацiйної ради з питань бiржового товарного ринку, наказую:

     1. Затвердити Перелiк товарних бiрж, яким надано висновок про їх вiдповiднiсть вимогам щодо надання послуг з укладання та реєстрацiї угод купiвлi-продажу сiльськогосподарської продукцiї i продовольства для державних та регiональних потреб, закладання зерна до державного резерву, їх реалiзацiї з державних ресурсiв i з державного резерву, що надходять у рахунок сплати збору на обов'язкове державне пенсiйне страхування, погашення податкової заборгованостi, та угод поставки пiдприємствам агропромислового комплексу матерiально-технiчних ресурсiв, якi придбаваються за рахунок коштiв державного бюджету, проведення iнтервенцiйних операцiй на ринку зерна, а також з укладання та реєстрацiї зовнiшньоекономiчних контрактiв, що додається.

     2. Департаменту формування та функцiонування аграрного ринку (Розгон А. В.) у тижневий термiн iнформувати Кабiнет Мiнiстрiв України, заiнтересованi мiнiстерства й iншi центральнi органи виконавчої влади про Перелiк товарних бiрж, яким надано висновок про їх вiдповiднiсть вимогам.

     3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Мiнiстра Омельяненка Г. Г.

Мiнiстр С. Рижук

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Мiнагрополiтики
вiд 5 листопада 2003 р. N 395

ПЕРЕЛIК
товарних бiрж, яким надано висновок про їх вiдповiднiсть вимогам щодо надання послуг з укладання та реєстрацiї угод купiвлi-продажу сiльськогосподарської продукцiї i продовольства для державних та регiональних потреб, закладання зерна до державного резерву, їх реалiзацiї з державних ресурсiв i з державного резерву, що надходять у рахунок сплати збору на обов'язкове державне пенсiйне страхування, погашення податкової заборгованостi, та угод поставки пiдприємствам агропромислового комплексу матерiально-технiчних ресурсiв, якi придбаваються за рахунок коштiв державного бюджету, проведення iнтервенцiйних операцiй на ринку зерна, а також з укладання та реєстрацiї зовнiшньоекономiчних контрактiв

     1. Волинська аграрно-промислова бiржа (м. Луцьк)

     2. Запорiзька токарна бiржа "Гiлея"

     3. Iвано-Франкiвська аграрна товарна бiржа

     4. Київська унiверсальна бiржа

     5. Кримська унiверсальна бiржа (м. Сiмферополь)

     6. Подiльська спецiалiзована аграрна бiржа (м. Хмельницький)

     7. Українська аграрна бiржа (м. Київ)

     8. Українська унiверсальна товарна бiржа (м. Київ)

     9. Унiверсальна товарна бiржа "Аукцiонний дiм" (м. Запорiжжя)

     10. Унiверсальна товарна бiржа "Укрресурс" (м. Київ)

     11. Харкiвська товарна бiржа

     12. Чернiгiвська обласна агропромислова бiржа.

Заступник начальника Департаменту формування та функцiонування аграрного ринку В. I. Крочак
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.