ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

23.02.2004 р. N 25/4-14-34/2058-ЕП

 

Начальникам реґiональних митниць
Начальникам митниць
Начальнику Iнформацiйно-аналiтичного митного управлiння


     На запити митних органiв щодо заповнення граф 36, 47 ВМД при митному оформленнi товарiв вiдповiдно до режимiв переробки на митнiй територiї України, знищення або руйнування, вiдмови на користь держави до внесення в установленому порядку вiдповiдних змiн та доповнень до Порядку заповнення граф вантажної митної декларацiї вiдповiдно до митних режимiв, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 30.06.98 (зi змiнами й доповненнями) N 380, та Класифiкатору пiльг в обкладеннi ввiзним митом, затвердженого наказом Держмитслужби вiд 09.07.97 N 307 (iз змiнами та доповненнями), Державна митна служба України iнформує.

     Заповнення графи 36 ВМД при митному оформленнi товарiв, що ввозяться в Україну з метою ремонту та не пiдлягають обкладенню митом на пiдставi статтi 23 Закону України "Про Єдиний митний тариф", слiд здiйснювати iз зазначенням коду пiльги в обкладеннi ввiзним митом - "097".

     При митному оформленнi товарiв вiдповiдно до режиму знищення або руйнування графа 36 ВМД декларантом не заповнюється. Нарахування мита, акцизного збору та податку на додану вартiсть не здiйснюється.

     При митному оформленнi товарiв вiдповiдно до режиму вiдмови на користь держави графа 36 ВМД декларантом не заповнюється.

Заступник Голови Служби А.Войцещук
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.