Документ скасований: Наказ Мінфіну № 631 від 30.05.2012

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Н А К А З

09.07.2004 N 501


Про внесення доповнень до Положення про порядок контролю за ввезенням на митну територiю України окремих видiв товарiв

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
26 липня 2004 р. за N 920/9519


     Вiдповiдно до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 29.03.2002 N 390 "Про ввезення на митну територiю України окремих видiв товарiв" та з метою спрощення процедури митного оформлення товарiв i транспортних засобiв i для вдосконалення порядку контролю за ввезенням на митну територiю України з будь-якою метою (крiм транзиту через територiю України) окремих видiв товарiв, перелiк яких установлюється та змiнюється Держмитслужбою України залежно вiд виду транспорту, що використовується для їх перемiщення, наказую:

     1. Пункт 1.21 Положення про порядок контролю за ввезенням на митну територiю України окремих видiв товарiв, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 28.02.2003 N 129 i зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 03.06.2003 за N 424/7745, доповнити пiсля абзацу сьомого абзацом восьмим такого змiсту:

     "товарiв (у тому числi машинокомплектiв), якi не виробляються в Українi й увозяться для власних виробничих потреб пiдприємствами, що дiють вiдповiдно до Закону України "Про стимулювання виробництва автомобiлiв в Українi" i звiльненi вiд сплати мита й податку на додану вартiсть при iмпортi товарiв".

     У зв'язку з цим абзац восьмий уважати вiдповiдно абзацом дев'ятим.

     2. Установити, що наказ набирає чинностi через 20 днiв пiсля його державної реєстрацiї.

     3. Департаменту органiзацiї митного контролю (Сьомка С.М.) i Департаменту правового забезпечення (Очич Ю.М.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     4. Начальникам митних органiв довести цей наказ до вiдома особового складу та iнформувати суб'єктiв пiдприємницької дiяльностi шляхом висвiтлення його на наочних стендах у мiсцях розташування вiдповiдних пiдроздiлiв митних органiв i в пунктах пропуску через державний кордон України.

     5. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Голови Служби Iванюка М.М.

Голова Служби М.М.Каленський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.