МIНIСТЕРСТВО ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА УКРАЇНИ

Н А К А З

14.09.2004 N 348


Про внесення змiн до Положення про Державну Азово-Чорноморську екологiчну iнспекцiю та Положення про Державну екологiчну iнспекцiю з охорони довкiлля Пiвнiчно-Захiдного регiону Чорного моря

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
21 вересня 2004 р. за N 1193/9792


     Вiдповiдно до Положення про Мiнiстерство охорони навколишнього природного середовища України, затвердженого Указом Президента України вiд 10 лютого 2004 року N 176, Положення про Державну екологiчну iнспекцiю, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 17 листопада 2001 N 1520 (у редакцiї постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 16 червня 2004 року N 770), наказую:

     1. Унести до Положення про Державну Азово-Чорноморську екологiчну iнспекцiю Мiнiстерства охорони навколишнього природного середовища України, затвердженого наказом Мiнiстерства охорони навколишнього природного середовища України вiд 23 лютого 2004 року N 65, зареєстрованого у Мiнiстерствi юстицiї України 26 лютого 2004 року за N 252/8851, такi змiни:

     Другий абзац пункту 1 викласти в такiй редакцiї: "Iнспекцiя в межах своїх повноважень забезпечує реалiзацiю державної полiтики в галузi охорони навколишнього природного середовища, рацiонального використання й вiдтворення природних ресурсiв, забезпечення екологiчної та у межах своєї компетенцiї радiацiйної безпеки вiдповiдно на територiї вiд мiста Скадовська до мiста Генiчеська Херсонської областi навколо Кримського пiвострова".

     2. Унести до Положення про Державну екологiчну iнспекцiю з охорони довкiлля Пiвнiчно-Захiдного регiону Чорного моря Мiнiстерства охорони навколишнього природного середовища України, затвердженого наказом Мiнiстерства охорони навколишнього природного середовища України вiд 27 липня 2004 року N 282, зареєстрованого у Мiнiстерствi юстицiї України 11 серпня 2004 року за N 1002/9601, такi змiни:

     Другий абзац пункту 1 викласти в такiй редакцiї: "Iнспекцiя в межах своїх повноважень забезпечує реалiзацiю державної полiтики в галузi охорони навколишнього природного середовища, рацiонального використання й вiдтворення природних ресурсiв, забезпечення екологiчної та у межах своєї компетенцiї радiацiйної безпеки вiдповiдно на територiї захiдного кордону України по р. Дунай до м. Скадовська (включно) Херсонської областi".

     3. Юридичному управлiнню (Л.Андрiуца) забезпечити подання наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України в установленому порядку.

     4. Управлiнню документального забезпечення (Т.Петренко) довести змiни до Положення до Державної екологiчної iнспекцiї, спецiально уповноваженого органу виконавчої влади у сферi екологiї та природних ресурсiв в Автономнiй Республiцi Крим, Державної екологiчної iнспекцiї з охорони довкiлля Пiвнiчно-Захiдного регiону Чорного моря, Державної Азово-Чорноморської екологiчної iнспекцiї, Державної екологiчної iнспекцiї Азовського моря, державних управлiнь екологiї та природних ресурсiв в областях, мiстах Києвi та Севастополi.

     5. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Мiнiстра - керiвника апарату Мiнiстерства В.Крука.

Мiнiстр С.Поляков
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.