МIНIСТЕРСТВО ЮСТИЦIЇ УКРАЇНИ

Н А К А З

14.10.2004 N 118/5


Про внесення змiн до Iнструкцiї про проведення виконавчих дiй

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
14 жовтня 2004 р. за N 1313/9912


     Вiдповiдно до Закону України "Про виконавче провадження" та з метою забезпечення належного контролю за виконанням рiшень судiв та iнших органiв (посадових осiб) у частинi звернення стягнення на майно боржника та подальшою його реалiзацiєю наказую:

     1. До Iнструкцiї про проведення виконавчих дiй, затвердженої наказом Мiнiстерства юстицiї України вiд 15.12.99 N 74/5 i зареєстрованої в Мiн'юстi України 15.12.99 за N 865/4158 (iз змiнами i доповненнями), унести такi змiни:

     1.1. Пункт 5.12.5 доповнити новим абзацом дев'ятнадцятим такого змiсту:

     "Витяг з Протоколу про результати проведення конкурсу, у якому зазначена назва переможця та обґрунтування його визначення щодо умов проведення аукцiонiв чи прилюдних торгiв, у триденний термiн доводиться до вiдома вiдповiдного територiального вiддiлу державної виконавчої служби".

     1.2. Пункт 5.12.6 доповнити новим абзацом одинадцятим такого змiсту:

     "Про укладення iз спецiалiзованою торговельною органiзацiєю договору про надання послуг з реалiзацiї арештованого майна (не пiзнiше наступного робочого дня) територiальнi вiддiли державної виконавчої служби повiдомляють регiональнi вiддiли державної виконавчої служби вiдповiдних управлiнь юстицiї з доданням копiй таких договорiв".

     2. Департаменту Державної виконавчої служби (Тiсногуз В.В.):

     2.1. Подати цей наказ на державну реєстрацiю вiдповiдно до Указу Президента України вiд 03.10.92 N 493 "Про державну реєстрацiю нормативно-правових актiв мiнiстерств та iнших органiв виконавчої влади" (iз змiнами та доповненнями).

     2.2. Довести цей наказ до вiдома начальника Головного управлiння юстицiї Мiнiстерства юстицiї України в Автономнiй Республiцi Крим, начальникiв обласних, Київського та Севастопольського мiських управлiнь юстицiї та забезпечити його належне виконання.

     3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра юстицiї України М.М.Шупеню.

Мiнiстр О.В.Лавринович
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.