ДЕРЖАВНИЙ КОМIТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛIТИКИ ТА ПIДПРИЄМНИЦТВА
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 13 липня 2007 року N 97/525


Про затвердження Змiн до деяких нормативно-правових актiв з питань господарської дiяльностi з голографiчного захисту

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
30 липня 2007 р. за N 864/14131


     Вiдповiдно до статей 8, 9 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi", постанов Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 26.04.2007 N 667 "Про затвердження Положення про Державний комiтет України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва" i вiд 14.11.2000 N 1698 "Про затвердження перелiку органiв лiцензування" наказуємо:

     1. Затвердити Змiни до деяких нормативно-правових актiв з питань господарської дiяльностi з голографiчного захисту, що додаються.

     2. Управлiнню лiцензування Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва (Iванченко О. Б.), Департаменту контррозвiдувального захисту економiки держави Служби безпеки України (Волошенков Б. О.) у встановленому порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     3. Центру взаємодiї iз засобами масової iнформацiї та громадськiстю апарату Голови Служби безпеки України (Остапенко М. М.), Департаменту контррозвiдувального захисту економiки держави Служби безпеки України (Волошенков Б. О.) забезпечити публiкацiю Змiн до деяких нормативно-правових актiв з питань господарської дiяльностi з голографiчного захисту у засобах масової iнформацiї.

     4. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Голови Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва Ващенка К. О. i заступника Голови Служби безпеки України Скляра О. В.

В. о. Голови Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва К. О. Ващенко
Т. в. о. Голови Служби безпеки України В. О. Наливайченко
ПОГОДЖЕНО:
Голова Антимонопольного комiтету України О. О. Костусєв

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва, Служби безпеки України
вiд 13 липня 2007 р. N 97/525
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
30 липня 2007 р. за N 864/14131

ЗМIНИ
до деяких нормативно-правових актiв з питань господарської дiяльностi з голографiчного захисту

     1. У наказi Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва та Служби безпеки України вiд 08.04.2003 N 42/132 "Про затвердження Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з розроблення, виробництва, впровадження, сертифiкацiйних випробувань, ввезення, вивезення голографiчних захисних елементiв", зареєстрованому в Мiнiстерствi юстицiї України 23.04.2003 за N 323/7644:

     1.1. У назвах та текстах наказу, Лiцензiйних умов, затверджених зазначеним наказом, та додатках до Лiцензiйних умов слова "розроблення, виробництво" та "сертифiкацiйнi випробування" в усiх вiдмiнках виключити.

     1.2. У Лiцензiйних умовах, затверджених зазначеним наказом:

     1) абзаци другий - сьомий та дев'ятий пункту 2.1 виключити;

     2) пiдпункти 1, 2 та 4 пункту 3.1 виключити;

     3) абзаци восьмий - одинадцятий пункту 4.3 виключити;

     4) у пунктi 4.4:

     в абзацi третьому слова "i транспортування матерiалiв, промiжних продуктiв та готової продукцiї на всiх стадiях виробничого циклу" виключити;

     в абзацi четвертому слово "виробництва" замiнити словом "впровадження";

     в абзацi восьмому слова "виготовлення" виключити;

     в абзацi дванадцятому слова "перемiщення промiжних продуктiв, готової продукцiї та" виключити;

     абзаци п'ятий, шостий, дев'ятий - одинадцятий виключити;

     5) пункт 4.6 виключити;

     6) абзац сьомий пункту 5.4 виключити.

     2. У наказi Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва та Служби безпеки України вiд 14.10.2003 N 111/422 "Про затвердження Порядку контролю за додержанням Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з розроблення, виробництва, впровадження, сертифiкацiйних випробувань, ввезення, вивезення голографiчних захисних елементiв", зареєстрованому в Мiнiстерствi юстицiї України 06.11.2003 за N 1019/8340:

     1) у текстах та назвах наказу, Порядку, затвердженого зазначеним наказом, та додатках до Порядку слова "розроблення, виробництво" та "сертифiкацiйнi випробування" в усiх вiдмiнках виключити;

     2) у Порядку, затвердженому зазначеним наказом:

     у пiдпунктi 4.3.14 слова "перемiщення промiжних продуктiв, готової продукцiї та" виключити.

Начальник Управлiння лiцензування Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва О. Iванченко
Начальник Департаменту контррозвiдувального захисту економiки держави Служби безпеки України Б. Волошенков
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.