ДЕРЖАВНИЙ КОМIТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛIТИКИ ТА ПIДПРИЄМНИЦТВА
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

14.10.2003 N 111/422


Про затвердження Порядку контролю за додержанням Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з впровадження, ввезення, вивезення голографiчних захисних елементiв

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
6 листопада 2003 р. за N 1019/8340

Iз змiнами i доповненнями, внесеними
наказом Державного комiтету України з питань
регуляторної полiтики та пiдприємництва,
Служби безпеки України
вiд 13 липня 2007 року N 97/525

(У текстах та назвах наказу, Порядку, затвердженого цим наказом, та додатках до Порядку слова "розроблення, виробництво" та "сертифiкацiйнi випробування" в усiх вiдмiнках виключено згiдно з наказом Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва, Служби безпеки України вiд 13 липня 2007 року N 97/525)


     Вiдповiдно до статей 8, 9 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi", Указу Президента України вiд 25.05.2000 N 721 "Питання Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва" i постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 14.11.2000 N 1698 "Про затвердження перелiку органiв лiцензування" наказуємо:

     1. Затвердити Порядок контролю за додержанням Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з впровадження, ввезення, вивезення голографiчних захисних елементiв (далi - Порядок контролю), що додається.

     2. Департаменту контролю та дозвiльної системи Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва (Апатенко О.П.), Департаменту контррозвiдувального захисту економiки держави Служби безпеки України (Петрищенко Ю.М.) у встановленому порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва Третьякова С.I. та заступника Голови Служби безпеки України Черниха С.П.

     4. Внести в наказ Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва, Департаменту спецiальних телекомунiкацiйних систем та захисту iнформацiї Служби безпеки України вiд 12.12.2001 N 151/72 "Про затвердження порядку контролю за додержанням лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з розроблення, виробництва, використання, експлуатацiї, сертифiкацiйних випробувань, тематичних дослiджень, експертизи, ввезення, вивезення криптосистем i засобiв криптографiчного захисту iнформацiї, надання послуг в галузi криптографiчного захисту iнформацiї, торгiвлi криптосистемами i засобами криптографiчного захисту iнформацiї; розроблення, виробництва, впровадження, обслуговування, дослiдження ефективностi систем i засобiв технiчного захисту iнформацiї, надання послуг в галузi технiчного захисту iнформацiї; розроблення, виробництва, впровадження, сертифiкацiйних випробувань, ввезення, вивезення голографiчних захисних елементiв", зареєстрований у Мiнiстерствi юстицiї України 27 грудня 2001 за N 1085/6276, такi змiни:

     у назвi та пунктi 1 наказу слова "впровадження, ввезення, вивезення голографiчних захисних елементiв" виключити;

     у назвi i текстi Порядку та додатках до нього слова "впровадження, ввезення, вивезення голографiчних захисних елементiв", а також "та з голографiчного захисту" виключити;

     у пунктi 1.1 Порядку слова "З питань голографiчного захисту" та останнiй абзац цього пiдпункту виключити;

     пункт 4.8 Порядку виключити.

Голова Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва I.Г.Богословська
Т.в.о. Голови Служби безпеки України Ю.В.Землянський
ПОГОДЖЕНО:
Начальник Департаменту спецiальних телекомунiкацiйних систем та захисту iнформацiї Служби безпеки України О.П.Скриник
Голова Антимонопольного комiтету України О.О.Костусев

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва, Служби безпеки України
14.10.2003 N 111/422
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
6 листопада 2003 р. за N 1019/8340


Порядок
контролю за додержанням Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з впровадження, ввезення, вивезення голографiчних захисних елементiв

1. Загальнi положення

     1.1. Цей Порядок розроблено вiдповiдно до Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi", Указу Президента України вiд 15.11.2000 N 1239 "Про захист документiв i товарiв голографiчними захисними елементами", постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 04.07.2001 N 756 "Про затвердження перелiку документiв, якi додаються до заяви про видачу лiцензiї для окремого виду господарської дiяльностi", Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з впровадження, ввезення, вивезення голографiчних захисних елементiв (далi - Лiцензiйнi умови), затверджених наказом Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва, Служби безпеки України вiд 08.04.2003 N 42/132 i зареєстрованих у Мiнiстерствi юстицiї України 23.04.2003 за N 323/7644.

     1.2. Цей документ установлює єдиний порядок здiйснення контролю за додержанням Лiцензiйних умов.

     1.3. Контроль за додержанням лiцензiатами Лiцензiйних умов шляхом проведення планових i позапланових перевiрок у межах своїх повноважень здiйснюють такi органи контролю:

     як орган лiцензування - Служба безпеки України (далi - СБУ) та її регiональнi органи; як спецiально уповноважений орган з питань лiцензування -

     Державний комiтет України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва (далi - Держпiдприємництва) i його територiальнi органи.

2. Органiзацiя перевiрок

     2.1. Плановi перевiрки додержання лiцензiатами Лiцензiйних умов проводяться органом контролю не частiше одного разу на рiк.

     Плани перевiрок складаються i затверджуються органами контролю окремо iз обов'язковим взаємним iнформуванням.

     2.2. Позаплановi перевiрки здiйснюються органами контролю лише на пiдставi надходження до них у письмовiй формi заяви (повiдомлення) про порушення лiцензiатом Лiцензiйних умов або з метою перевiрки виконання розпоряджень про усунення порушень Лiцензiйних умов.

     2.3. Для проведення перевiрки орган контролю видає розпорядчий документ про створення комiсiї, призначення голови та членiв комiсiї, надає комiсiї припис (посвiдчення) на проведення перевiрки (додатки 1, 2), який пiдписується керiвником або заступником керiвника органу контролю i засвiдчується печаткою органу контролю.

     2.4. У разi проведення перевiрок додержання лiцензiатами Лiцензiйних умов Держпiдприємництвом до складу комiсiй обов'язково залучаються фахiвцi СБУ. Визначення представникiв СБУ для участi в комiсiях здiйснюється за окремим запитом Держпiдприємництва не пiзнiше нiж за десять робочих днiв до початку проведення перевiрки.

     2.5. До участi у перевiрцi можуть залучатися фахiвцi установ i органiзацiй, центральних та мiсцевих органiв виконавчої влади, органiв мiсцевого самоврядування (за їх згодою).

     2.6. Орган контролю повiдомляє письмово або телефонограмою лiцензiата про проведення планової перевiрки не пiзнiше нiж за п'ять робочих днiв до початку проведення зазначеної перевiрки.

     2.7. Термiн проведення перевiрок визначається органом контролю i не повинен перевищувати п'яти робочих днiв. При потребi (великого обсягу робiт) цей термiн може бути продовжений керiвником або заступником керiвника органу контролю до десяти робочих днiв.

3. Права голови та членiв комiсiї, їх обов'язки та вiдповiдальнiсть

     3.1. Голова та члени комiсiї мають право:

     доступу на територiю, у виробничi та службовi примiщення лiцензiата для їх обстеження i з'ясування питань, безпосередньо пов'язаних з перевiркою;

     ознайомлюватися з необхiдними для проведення перевiрки документами лiцензiата;

     отримувати вiд лiцензiата копiї необхiдних документiв та письмовi пояснення (довiдки тощо) з питань, що виникають пiд час перевiрки.

     3.2. Голова та члени комiсiї зобов'язанi:

     керуватись у своїй роботi нормами законодавства України;

     об'єктивно вiдображати стан щодо додержання лiцензiатом Лiцензiйних умов, а також усунення порушень Лiцензiйних умов;

     не розголошувати iнформацiю з обмеженим доступом, яка стала вiдома пiд час перевiрки;

     надавати роз'яснення з питань провадження господарської дiяльностi з голографiчного захисту (при потребi).

     3.3. Голова та члени комiсiї несуть вiдповiдальнiсть згiдно iз чинним законодавством за необ'єктивне вiдображення в актi перевiрки даних про дiяльнiсть лiцензiата та iншi порушення чинного законодавства.

     3.4. За виконання встановлених для проведення перевiрки строкiв вiдповiдає голова комiсiї.

4. Порядок проведення перевiрки

     4.1. На початку проведення перевiрки голова комiсiї повинен пред'явити керiвнику лiцензiата або його уповноваженому представнику (у разi перевiрки юридичної особи), лiцензiату (у разi перевiрки фiзичної особи - суб'єкта пiдприємницької дiяльностi) припис (посвiдчення) на право перевiрки та документи, якi засвiдчують особи голови та членiв комiсiї.

     4.2. Лiцензiат пiд час перевiрки надає всi необхiднi для проведення перевiрки документи та забезпечує умови для її проведення.

     4.3. При перевiрцi комiсiєю перевiряється:

     4.3.1. Достовiрнiсть вiдомостей, наведених у документах, поданих суб'єктом господарювання для одержання лiцензiї.

     4.3.2. Наявнiсть оригiналу лiцензiї (довiдки про прийняття заяви про переоформлення лiцензiї на провадження господарської дiяльностi з впровадження, ввезення, вивезення голографiчних захисних елементiв або про прийняття заяви про видачу дублiката лiцензiї).

     4.3.3. Наявнiсть у фiлiй, iнших вiдокремлених пiдроздiлiв лiцензiата, якi проводять господарську дiяльнiсть з впровадження, ввезення, вивезення голографiчних захисних елементiв, копiй лiцензiй, що пiдтверджують їх право на провадження цiєї дiяльностi на пiдставi отриманої лiцензiї.

     4.3.4. Своєчаснiсть повiдомлення СБУ про змiни даних, зазначених у документах, що додавалися до заяви про видачу лiцензiї.

     4.3.5. Своєчаснiсть виконання розпоряджень про усунення порушень Лiцензiйних умов (у разi, якщо такi розпорядження видавались).

     4.3.6. Виконання вимог, установлених Лiцензiйними умовами для окремих робiт, у тому числi квалiфiкацiйних, органiзацiйних, технологiчних та iнших.

     4.3.7. Наявнiсть та змiст установчих документiв суб'єкта господарювання, внутрiшнiх положень та iнструкцiй, якi регламентують проведення робiт у межах вiдповiдного виду господарської дiяльностi, визначають органiзацiйну структуру, перелiк структурних пiдроздiлiв, що виконують роботи з голографiчного захисту, завдання та функцiї цих пiдроздiлiв, функцiональнi обов'язки та квалiфiкацiйнi вимоги до кожного фахiвця зазначених пiдроздiлiв, заходи щодо забезпечення збереження iнформацiї з обмеженим доступом при виконаннi робiт з голографiчного захисту.

     4.3.8. Наявнiсть нормативних актiв, у тому числi нормативних документiв iз стандартизацiї, технiчних, методичних, органiзацiйних та iнших документiв, якi необхiднi для провадження господарської дiяльностi з впровадження, ввезення, вивезення голографiчних захисних елементiв (далi - ГЗЕ), у тому числi методик проведення дослiджень ГЗЕ (у разi потреби), а також необхiдних технологiчних iнструкцiй.

     4.3.9. Наявнiсть штатного персоналу (з урахуванням квалiфiкацiйних вимог) та наявнiсть документiв, що пiдтверджують рiвень освiти i квалiфiкацiї штатного персоналу, необхiдний для провадження вiдповiдного виду господарської дiяльностi.

     4.3.10. Наявнiсть примiщень, виробничих площ, технiчного обладнання, необхiдного для провадження вiдповiдного виду господарської дiяльностi, захищених iнформацiйно-обчислювальних комплексiв (вiдповiдно до особливих умов провадження господарської дiяльностi з голографiчного захисту) та лiцензiйного програмного забезпечення, камер для спецiальних, клiматичних та iнших видiв виробництва та (або) випробувань ГЗЕ, стендiв для вiдбракування ГЗЕ (у разi потреби).

     4.3.11. Наявнiсть документiв, що пiдтверджують право власностi суб'єкта господарської дiяльностi або оренди ним виробничих площ.

     4.3.12. Наявнiсть дозволу на провадження виду господарської дiяльностi, пов'язаного з державною таємницею (вiдповiдно до особливих умов провадження господарської дiяльностi з голографiчного захисту).

     4.3.13. Дотримання вимог внутрiшнього положення, статуту, а також нормативно-правових актiв, що регламентують провадження господарської дiяльностi в сферi голографiчного захисту.

     4.3.14. Облiк повного обсягу робiт з голографiчного захисту, виконаних лiцензiатом з вiдображенням усiх етапiв внутрiшнього проходження голографiчних захисних елементiв, вiдбракованої продукцiї (отримання, зберiгання, виготовлення, впровадження, вiдбракування, списання, знищення).

(пiдпункт 4.3.14 пункту 4.3 iз змiнами, внесеними згiдно з наказом Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва, Служби безпеки України вiд 13.07.2007р. N 97/525)

     4.3.15. Повнота та достовiрнiсть вiдомостей про виконанi роботи з голографiчного захисту, поданих до органу лiцензування.

     4.3.16. Забезпечення порядку ввезення, вивезення ГЗЕ.

     4.3.17. Забезпечення функцiонування системи режиму безпеки та виконання вимог режиму секретностi.

5. Оформлення результатiв перевiрки

     5.1. За результатами перевiрки складається акт перевiрки додержання Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з впровадження, ввезення, вивезення голографiчних захисних елементiв (далi - акт перевiрки).

     5.2. Акт перевiрки складається у двох примiрниках за встановленою формою (додаток 3). Один примiрник акта перевiрки видається керiвниковi (уповноваженому представнику) лiцензiата (юридичної особи) або самому лiцензiату (суб'єкту пiдприємницької дiяльностi - фiзичнiй особi), який перевiрявся, другий зберiгається органом контролю, який здiйснив перевiрку.

     5.3. Обидва примiрники акта перевiрки пiдписуються особами, якi проводили перевiрку. Факт ознайомлення з актом перевiрки та отримання належного йому примiрника засвiдчують iз зазначенням дати:

     керiвник лiцензiата (юридичної особи) або його уповноважений представник - особистим пiдписом та печаткою суб'єкта господарювання;

     лiцензiат (суб'єкт пiдприємницької дiяльностi - фiзична особа) - особистим пiдписом та печаткою (у разi її наявностi).

     5.4. У разi вiдмови лiцензiата (уповноваженого представника) вiд пiдписання акта перевiрки голова комiсiї робить вiдповiдний запис в актi перевiрки.

     5.5. Керiвник лiцензiата (юридичної особи) або його уповноважений представник, лiцензiат (суб'єкт пiдприємницької дiяльностi - фiзична особа) має право дати пояснення та викласти зауваження щодо змiсту акта перевiрки та проведення перевiрки. Цi документи є невiд'ємною частиною акта перевiрки.

     5.6. Порушення, викладенi в актi перевiрки, повиннi мати посилання на конкретнi пункти, статтi, роздiли нормативно-правових актiв, що порушуються. Довiльне викладення або трактування вимог нормативно-правових актiв не допускаються.

     5.7. Забороняється включати до акту перевiрки вiдомостi i твердження, якi не пiдтвердженi в ходi перевiрки фактами.

     5.8. У разi створення перешкод з боку лiцензiата щодо проведення перевiрки у актi перевiрки здiйснюється вiдповiдний запис iз зазначенням конкретних фактiв, якi перешкоджають роботi комiсiї.

6. Документи, якi видаються за результатами перевiрки

     6.1. Орган контролю, що здiйснив перевiрку, у разi виявлення порушень Лiцензiйних умов, не пiзнiше десяти робочих днiв з дати складання акта перевiрки порушень Лiцензiйних умов, видає розпорядження про усунення порушень Лiцензiйних умов або орган лiцензування приймає рiшення про анулювання лiцензiї.

     6.2. У разi усунення виявлених перевiркою порушень Лiцензiйних умов протягом десяти робочих днiв, якщо це пiдтверджено документально i не потребує додаткової перевiрки, розпорядження, зазначене в п.6.1, не видається.

     6.3. Лiцензiат, який одержав розпорядження про усунення ним порушень Лiцензiйних умов, зобов'язаний у встановлений у розпорядженнi строк подати органу контролю, який видав це розпорядження, документально пiдтверджену iнформацiю про усунення порушень.

     6.4. У разi документального пiдтвердження лiцензiатом факту усунення порушень Лiцензiйних умов, перевiрка виконання розпорядження про усунення порушення Лiцензiйних умов може не проводитись.

     6.5. У разi невиконання лiцензiатом розпорядження про усунення порушень Лiцензiйних умов та ненадання ним iнформацiї про усунення цих порушень, орган контролю складає акт про невиконання розпорядження про усунення порушення Лiцензiйних умов, який є пiдставою для анулювання лiцензiї.

     У разi складання Держпiдприємництвом акта про невиконання розпорядження про усунення порушень Лiцензiйних умов його засвiдчена копiя з пропозицiєю щодо анулювання лiцензiї направляється до СБУ.

     У разi складання територiальним органом Держпiдприємництва акта про невиконання розпорядження про усунення порушень Лiцензiйних умов його засвiдчена копiя направляється до Держпiдприємництва, який звертається до СБУ з пропозицiєю щодо анулювання лiцензiї.

7. Анулювання лiцензiї

     7.1. Пiдставами для анулювання лiцензiї є пiдстави, вичерпний перелiк яких визначено статтею 21 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi".

     7.2. Рiшення про анулювання лiцензiї приймається СБУ протягом десяти робочих днiв з дати встановлення пiдстав для анулювання лiцензiї i вручається (надсилається) лiцензiату iз зазначенням пiдстав анулювання не пiзнiше трьох робочих днiв з дати його прийняття.

     7.3. Розгляд питання про анулювання лiцензiї на пiдставi акта про встановлення факту неподання у встановлений термiн повiдомлення про змiну даних, зазначених у документах, що додавалися до заяви про видачу лiцензiї; акта про виявлення недостовiрних вiдомостей у документах, поданих суб'єктом господарювання для одержання лiцензiї; акта про встановлення факту передачi лiцензiї iншiй юридичнiй або фiзичнiй особi для провадження господарської дiяльностi; акта про невиконання розпорядження про усунення порушень Лiцензiйних умов здiйснюється СБУ з обов'язковим запрошенням лiцензiата або його представникiв.

     7.4. У разi неявки лiцензiата або його представникiв, розгляд питань про анулювання лiцензiї здiйснюється без їх участi.

     7.5. Розгляд питання про анулювання лiцензiї у разi повторного порушення лiцензiатом Лiцензiйних умов розглядається за наявностi таких документiв:

     розпоряджень (наказiв), на пiдставi яких здiйснювались перевiрки;

     акта про порушення лiцензiатом Лiцензiйних умов;

     розпорядження про усунення порушень Лiцензiйних умов;

     акта про невиконання розпорядження про усунення порушень Лiцензiйних умов;

     акта про повторне порушення лiцензiатом Лiцензiйних умов.

     7.6. У разi анулювання лiцензiї на пiдставi акта про повторне порушення лiцензiатом Лiцензiйних умов, акта про встановлення факту неподання у встановлений термiн повiдомлення про змiну даних, зазначених у документах, що додавалися до заяви про видачу лiцензiї, акта про виявлення недостовiрних вiдомостей у документах, поданих суб'єктом господарювання для одержання лiцензiї, акта про встановлення факту передачi лiцензiї iншiй юридичнiй або фiзичнiй особi для провадження господарської дiяльностi, акта про невиконання розпорядження про усунення порушень Лiцензiйних умов суб'єкт господарювання може одержати нову лiцензiю на право провадження вiдповiдного виду господарської дiяльностi не ранiше нiж через рiк з дати прийняття рiшення про анулювання попередньої лiцензiї.

     7.7. Рiшення про анулювання лiцензiї набирає чинностi через десять днiв з дня його прийняття.

     7.8. Витяг з рiшення про анулювання лiцензiї надсилається лiцензiату з повiдомленням про вручення особисто.

8. Оскарження рiшення про анулювання лiцензiї

     8.1. Скарги суб'єктiв господарювання на рiшення СБУ щодо порушення ним законодавства у сферi лiцензування розглядаються у встановленому законодавством порядку.

     8.2. Розгляд скарг лiцензiатiв здiйснюється експертно-апеляцiйною радою при Держпiдприємництвi за запрошенням представника СБУ.

     8.3. Експертно-апеляцiйна рада iнформує СБУ про отримання такої скарги.

Директор Департаменту контролю та дозвiльної системи Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва О.П.Апатенко
Начальник Департаменту контррозвiдувального захисту економiки держави Служби безпеки України Ю.М.Петрищенко

 

Додаток 1
до пункту 2.3 Порядку контролю за додержанням Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з впровадження, ввезення, вивезення голографiчних захисних елементiв
 
ПРИПИС
   Посадовим особам   ,
(прiзвище, iм'я та по батьковi)
приписується в термiн з "___" до "___" ________ 200_ року
провести перевiрку  
(дотримання Лiцензiйних умов,
 
 
виконання розпорядження про усунення порушень Лiцензiйних умов)
у   .
(найменування лiцензiата)
   * Посадовi особи  
(прiзвище, iм'я та по батьковi)

мають допуск до здiйснення робiт, пов'язаних з державною таємницею, за формою _______.

   Пiдстави:  
(посилання на нормативно-правовий акт, номер розпорядження, наказу)
Припис дiйсний до "___" _________ 200__ року.
МП
    
(посада керiвника, пiдпис, прiзвище)

______________
     * Заповнюється при потребi

Директор Департаменту контролю та дозвiльної системи Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва О.П.Апатенко
Начальник Департаменту контррозвiдувального захисту економiки держави Служби безпеки України Ю.М.Петрищенко

 

Додаток 2
до пункту 2.3 Порядку контролю за додержанням Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з впровадження, ввезення, вивезення голографiчних захисних елементiв
 
(бланк органу контролю)
N ________________________
вiд "__"_________ 200__ р.
 
ПОСВIДЧЕННЯ
Видане головi комiсiї  
(прiзвище та iнiцiали)
та членам комiсiї  
(прiзвище та iнiцiали)
для проведення перевiрки суб'єкта
господарювання  
 
(найменування лiцензiата)
щодо додержання Лiцензiйних умов провадження
 
 
 
(вид господарської дiяльностi, що лiцензується)
за перiод з "___"__________200__ р. до "___"__________200__ р.
у термiн з "___"__________200__ р. до "___"__________200__ р.
     
(посада) (пiдпис) (прiзвище та iнiцiали)
МП
термiн продовжено до _________________ 200__ р.
     
(посада) (пiдпис) (прiзвище та iнiцiали)
МП

 

Директор Департаменту контролю та дозвiльної системи Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва О.П.Апатенко
Начальник Департаменту контррозвiдувального захисту економiки держави Служби безпеки України Ю.М.Петрищенко

 

Додаток 3
до пункту 5.2 Порядку контролю за додержанням Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з впровадження, ввезення, вивезення голографiчних захисних елементiв
 
АКТ
перевiрки додержання Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з впровадження, ввезення, вивезення голографiчних захисних елементiв
"___"_________ 200 р. N ____________
 
(назва населеного пункту, де проводиться перевiрка)
Комiсiєю  
(назва органу контролю)
у складi  
(прiзвище, iнiцiали голови та членiв комiсiї)
* за участю представника (кiв)  
(посада, прiзвище, iнiцiали)
з "___"____________ 200 р. до "___"___________ 200 р.
у  
(найменування суб'єкта господарювання, мiсцезнаходження, мiсце здiйснення дiяльностi)
 
(номер та дата видачi лiцензiї СБ України;
 
перелiк зазначених у лiцензiї робiт, якi здiйснюються
 
у межах господарської дiяльностi)
у присутностi представника  
(посада, прiзвище, iнiцiали представника суб'єкта господарювання)
проведено перевiрку додержання лiцензiатом Лiцензiйних умов
провадження господарської дiяльностi  
 
(найменування певного виду господарської дiяльностi)
Перевiркою ВСТАНОВЛЕНО:
1.  
2.  
3.  
За результатами перевiрки комiсiя ВИЗНАЧАЄ:
 
 
 
Голова комiсiї:  
пiдпис (прiзвище, iнiцiали)
Члени комiсiї:  
 
З актом ознайомлений:
Керiвник або уповноважений представник лiцензiата (юридична особа), лiцензiат (суб'єкт пiдприємницької дiяльностi - фiзична особа), у присутностi якого проведено перевiрку
 
пiдпис (прiзвище, iнiцiали)

______________
     * Заповнюється у разi залучення фахiвцiв стороннiх пiдприємств, установ i органiзацiй.

Директор Департаменту контролю та дозвiльної системи Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва О.П.Апатенко
Начальник Департаменту контррозвiдувального захисту економiки держави Служби безпеки України Ю.М.Петрищенко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.