Документ скасований: Постанова КМУ № 450 від 21.05.2012

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 8 серпня 2007 р. N 1027


Про внесення змiн до постанов Кабiнету Мiнiстрiв України з питань тимчасового ввезення товарiв

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Внести до постанов Кабiнету Мiнiстрiв України з питань тимчасового ввезення товарiв змiни, що додаються.

     2. Ця постанова набирає чинностi з дня опублiкування.

Прем'єр-мiнiстр України В.ЯНУКОВИЧ

Iнд. 27

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 8 серпня 2007 р. N 1027

ЗМIНИ,
що вносяться до постанов Кабiнету Мiнiстрiв України з питань тимчасового ввезення товарiв

     1. У постановi Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 12 грудня 2002 р. N 1855 "Про допущення товарiв до перемiщення через митний кордон України в режимi тимчасового ввезення (вивезення)" (Офiцiйний вiсник України, 2002 р., N 51, ст. 2291):

     1) доповнити пункт 1 постанови абзацом такого змiсту:

     "Гарантування додержання митного режиму тимчасового ввезення на митну територiю України товарiв на пiдставi книжок (карнетiв) А.Т.А. здiйснюється вiдповiдно до положень Конвенцiї про тимчасове ввезення та Додаткiв A, B.1 - B.9 i D до неї , прийнятих 26 червня 1990 р. у м. Стамбулi.";

     2) доповнити пункт 6 Порядку прийняття рiшення про допущення товарiв до перемiщення через митний кордон України в режимi тимчасового ввезення (вивезення), затвердженого постановою:

     пiсля слiв "не поширюється на" словами "товари, що перемiщуються через митний кордон України на пiдставi книжок (карнетiв) А.Т.А.,";

     абзацами такого змiсту:

     "Рiшення про допущення товарiв до перемiщення на пiдставi книжки (карнета) А.Т.А. приймається уповноваженою особою митного органу пiсля перевiрки зазначених у такiй книжцi вiдомостей на вiдповiднiсть положенням Конвенцiї про тимчасове ввезення та Додаткiв A, B.1 - B.9 i D до неї, прийнятим 26 червня 1990 р. у м. Стамбулi.

     У разi коли за результатами зазначеної перевiрки тимчасове ввезення (вивезення) товарiв на пiдставi книжки (карнета) А.Т.А. неможливе (зокрема, якщо товари не пiдлягають пропуску з умовним повним звiльненням вiд оподаткування), такi товари можуть бути розмiщенi в будь-який митний режим згiдно з положеннями Митного кодексу України.".

     2. У Порядку визначення мiсця здiйснення митного оформлення товарiв i транспортних засобiв, що перемiщуються резидентами та нерезидентами через митний кордон України, затвердженому постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 23 квiтня 2003 р. N 584 (Офiцiйний вiсник України, 2003 р., N 17, ст. 775), доповнити:

     пункт 5 пiсля слiв "що пiдлягають вивезенню" словами ", крiм товарiв, що перемiщуються на пiдставi книжок (карнетiв) А.Т.А.";

     пункт 7 пiсля слiв "одержувач зазначених товарiв" словами ", крiм товарiв, що перемiщуються на пiдставi книжок (карнетiв) А.Т.А.";

     пунктом 71 такого змiсту:

     "71. Митне оформлення товарiв, що перемiщуються нерезидентами через митний кордон України на пiдставi книжок (карнетiв) А.Т.А., здiйснюється митним органом, розташованим у пунктi пропуску через державний кордон.

     Припинення митного режиму тимчасового ввезення на митну територiю України товарiв на пiдставi книжок (карнетiв) А.Т.А. може бути здiйснено вiдповiдно до статей 12-14 Конвенцiї про тимчасове ввезення будь-яким митним органом України.".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.